Principalele etape ale vieții

Principalele etape ale vieții

Îngrijirea câinelui tău în fiecare etapă a vieții

Principalele Etape De Viață Ale Câinilor | Purina

Ce trebuie să știi dacă vrei să cumperi sau să adopți un câine

Ai decis să adopți un câine sau să-ți cumperi unul de la un crescător? De-abia aștepți să-l primești în familia ta și să-i oferi toată iubirea de care are nevoie, să petreceți timp împreună și să vă bucurați unul de compania celuilalt? Mai mult ca sigur viața ta se va schimba odată ce noul membru va pătrunde în familie.
Află mai multe

Hrănirea puiului de câine

În familia ta a intrat un nou membru – un pui de câine plin de energie și cu un apetit fantastic. Stă tot timpul după tine și nu ratează nicio masă pe care o iei. În unele zile cere o porție dublă de bobițe, iar în altele le refuză pur și simplu. În astfel de momente parcă te-ar tenta să-i oferi din mâncarea ta.
Află mai multe

Cum să îți dresezi câinele - cele mai importante lucruri despre dresajul canin

Să ai un câine ca animal de companie este o adevărată bucurie, însă acest lucru implică și o serie de responsabilități. Printre altele, dresarea puiului de câine, care ar trebui să înceapă la o vârstă cât mai fragedă a noului membru al familiei, astfel încât acesta să se adapteze cât mai ușor în noua sa căsuță și să învețe ce are voie și ce nu are voie să facă.
Află mai multe

Când îmbătrânește câinele meu?

Ca în cazul altor membri ai familiei, nu ne place să ne gândim că animalul nostru înaintează în vârstă. În afară de câteva fire cenușii, prietenul tău ar putea să nu dea semne de îmbătrânire la exterior.
Află mai multe

Gestația la câini: Cum recunoști semnele acestei perioade?

Întâmpinarea unor pui în locuința ta este un moment încântător pentru tine și câinele tău. Totuși, nu este ușor să observi când animalul tău este gestant.
Află mai multe