Purina One Mini WEIGHT CONTROL Multipack
WEIGHT CONTROL
Multipack

Hrană umedă WEIGHT CONTROL Multipack, 4x100g


Nutriție avansată adaptată nevoilor câinilor de talie mică. Câinele tău de talie mică are nevoi nutriționale specifice. De aceea, experții Purina au dezvoltat Purina ONE Mini. Hrană de calitate superioară în sos, foarte digerabilă și adaptată în mod special cavității bucale de dimensiuni mici a câinelui tău. Căinele tău de talie mică are la dispoziție o nouă gamă de rețete gustoase preparate cu bucăți delicioase de carne și legume. *gradul de frăgezime variază în funcție de timp.

Disponibil în varianta: 4x100g
Arome: Curcan, Morcovi și Mazăre în Sos și Porc, Orez brun și Roșii în sos
CUMPĂRĂ ACUM

Informații Nutriționale

Compoziție:

Curcan, Morcovi și Mazăre: Carne și produse derivate de natură animală (din care curcan 4%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește, produse derivate de natură vegetală, legume (0,8% morcovi deshidratați, echivalent cu 7,2% morcovi, 0,8% mazăre deshidratată, echivalent cu 7,2% mazăre), substanțe minerale, zaharuri, uleiuri și grăsimi.
Porc, Orez brun și Roșii: Carne și produse derivate de natură animală (din care porc 4%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește, produse derivate de natură vegetală, cereale (0,8% orez brun, echivalent cu 4,8% orez brun gătit), legume (0,8% roșii deshidratate, echivalent cu 7,% roșii), substanțe minerale, zaharuri, uleiuri și grăsimi.

Aditivi nutriționali:

IU/kg: IU/kg: IU/kg: Vitamina A: 1380; Vit. D3: 190; Vit. E: 210.
mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: 51,2; Iodat de calciu anhidru: 0,76; Sulfat de cupru pentahidrat: 4,9; Sulfat de mangan monohidrat: 7,1; Sulfat de zinc monohidrat: 91,0.

Constituenți analitici:

Umiditate: 79,7%; Proteine: 11,3%; Grăsime: 2,8%; Cenușă: 1,7%; Fibre: 1,4%.

Recomandări privind hrănirea

Valoarea zilnică recomandată (g/zi)

Greutatea câinelui (kg) Cantitatea (plicuri/zi)
Întreținere
Cantitatea (plicuri/zi)
Scădere în greutate
1-5 2 - 5 1/2 1 1/4 1 1/2 - 3 2/3 4 1/2
5-10 5 1/2 - 8 1/2 3 2/3 4 1/2 - 6/7 1/4

OneMini Dog

Cantitățile zilnice recomandate trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al câinelui tău și de condiția lui fizică. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie. În cazul folosirii PURINA ONE pentru prima dată, recomandăm schimbarea treptată prin amestecarea unei cantități tot mai mari de PURINA ONE cu alimentele curente ale câinelui, pe o perioadă de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv să se adapteze la schimbare. Produsul trebuie stocat într-un spaţiu uscat şi răcoros.