Purina One Mini ADULT, Vită și Orez
ADULT
Vită și orez

Hrană uscată ADULT, Vită și Orez, 800g


Câinele tău de talie mică are nevoi nutriționale specifice. De aceea, experții Purina au creat hrana Purina ONE Mini pentru câinii de talie mică. Hrana specializată și avansată conține o combinație de bulete crocante și bulete cu o textură mai moale* special concepute pentru cavitatea bucală de dimensiuni mici a câinelui. Acum îi poți oferi câinelui tău rețete gustoase, create special pentru nevoile sale nutriționale. Încearcă gama Purina ONE Mini pentru a observa rezultate vizibile asupra bunăstării câinelui tău. • Hrana uscată Adult are la bază o rețetă hrănitoare pentru câini de peste 1 an, bogată în carne de vită cu niveluri ridicate de antioxidanți, pentru un sistem imunitar puternic și substanțe nutritive esențiale pentru sănătatea orală. *gradul de frăgezime variază în funcție de timp.

Disponibil în varianta: 800g
Arome: Bogat în carne de vită, cu orez
CUMPĂRĂ ACUM


Informații Nutriționale

Compoziție:

Proteină de pui deshidratată, grâu, porumb, vită (14%), grăsime animală, orez (4%), făină de soia, digest, gluten, substanțe minerale, glicerol, propilenglicol, crupe de porumb, făină de malț, ulei de pește.

Aditivi nutriționali:

IU/kg: Vitamina A: 30 690; Vit. D3: 1 000; Vit. E: 550.
mg/kg: Vit. C: 210; Sulfat de fier monohidrat: 212; Iodat de calciu anhidru: 2,7; Sulfat de cupru pentahidrat: 42; Sulfat de mangan monohidrat: 101; Sulfat de zinc monohidrat: 358; Selenit de sodiu: 0,25.

Constituenți analitici:

Proteine: 27,0%; Grăsime: 17,0%; Cenușă: 7,5%; Fibre: 1,5%.

Recomandări privind hrănirea

Valoarea zilnică recomandată (g/zi)

Greutatea câinelui (kg) Cantitatea (g/zi)
1-5 35 - 105
5-10 105 - 165

caine de talie mica

Cantitățile zilnice recomandate trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al câinelui tău și de condiția fizică. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie. În cazul folosirii PURINA ONE MINI pentru prima dată, recomandăm schimbarea treptată prin amestecarea unei cantități tot mai mari de PURINA ONE MINI cu alimentele curente ale câinelui, pe o perioadă de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv să se adapteze la schimbare. Produsul trebuie stocat într-un spaţiu uscat şi răcoros.