Purina One Mini ADULT Multipack
ADULT
Multipack

Hrană umedă ADULT Multipack, 4x100g


Nutriție avansată adaptată nevoilor câinilor de talie mică. Câinele tău de talie mică are nevoi nutriționale specifice. De aceea, experții Purina au dezvoltat Purina ONE Mini. Hrană de calitate superioară în sos, foarte digerabilă și adaptată în mod special cavității bucale de dimensiuni mici a câinelui tău. Căinele tău de talie mică are la dispoziție o nouă gamă de rețete gustoase preparate cu bucăți delicioase de carne și legume. *gradul de frăgezime variază în funcție de timp.

Disponibil în varianta: 4x100g
Arome: Pui, Morcovi, și Fasole Verde și Vită, Cartofi și Mazăre în sos
CUMPĂRĂ ACUM

Informații Nutriționale

Compoziție:

Pui, Morcovi, și Fasole Verde: Carne și produse derivate de natură animală (din care pui 4%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește, produse derivate de natură vegetală, legume (0,8% morcovi deshidratați, echivalent cu 7,2% morcovi, 0,8% fasole verde deshidratată, echivalent cu 7,% fasole verde), substanțe minerale, zaharuri, uleiuri și grăsimi.
Vită, Cartofi și Mazăre : Carne și produse derivate de natură animală (din care vită 4%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește, produse derivate de natură vegetală, legume (0,8% cartofi deshidratați, echivalentul a 7,2% cartofi, mazăre deshidratată 0,8%, echivalentul a 7,2% mazăre), substanțe minerale, zaharuri, uleiuri și grăsimi.

Aditivi nutriționali:

IU/kg: IU/kg: IU/kg: Vitamina A: 1410; Vit. D3: 195; Vit. E: 215.
mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: 52,4; Iodat de calciu anhidru: 0,78; Sulfat de cupru pentahidrat: 5,1; Sulfat de mangan monohidrat: 7,3; Sulfat de zinc monohidrat: 93,0.

Constituenți analitici:

Umiditate: 78,7%; Proteine: 11,3%; Grăsime: 3,5%; Cenușă: 1,9%; Fibre: 1,3%.

Recomandări privind hrănirea

Valoarea zilnică recomandată (g/zi)

Greutatea câinelui (kg) Cantitatea (plicuri/zi)
1 - 5 1 3/4 - 5
5-10 5 - 8

OneMini Dog

Cantitățile zilnice recomandate trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al câinelui tău și de condiția lui fizică. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie. În cazul folosirii PURINA ONE pentru prima dată, recomandăm schimbarea treptată prin amestecarea unei cantități tot mai mari de PURINA ONE cu alimentele curente ale câinelui, pe o perioadă de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv să se adapteze la schimbare. Produsul trebuie stocat într-un spaţiu uscat şi răcoros.