Purina One Mini ACTIVE Multipack
ACTIVE
Multipack

Purina One Mini ACTIVE Multipack, 4x100g


Nutriție avansată adaptată nevoilor câinilor de talie mică. Câinele tău de talie mică are nevoi nutriționale specifice. De aceea, experții Purina au dezvoltat Purina ONE Mini. Hrană de calitate superioară în sos, foarte digerabilă și adaptată în mod special cavității bucale de dimensiuni mici a câinelui tău. Căinele tău de talie mică are la dispoziție o nouă gamă de rețete gustoase preparate cu bucăți delicioase de carne și legume. *gradul de frăgezime variază în funcție de timp.

Disponibil în varianta: 4x100g
Arome: Vită, Cartofi și Morcovi în sos și Rață, Paste, Fasole verde în sos
CUMPĂRĂ ACUM

Informații Nutriționale

Compoziție:

Vită, Cartofi și Morcovi : Carne și produse derivate de natură animală (din care vită 4%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește, produse derivate de natură vegetală, legume (0,8% cartofi deshidratați, echivalent cu 7,2% cartofi, 0,8% morcovi deshidratați, echivalent 7,2% morcovi), substanțe minerale, zaharuri, uleiuri și grăsimi.
Rață, Paste, Fasole verde: Carne și produse derivate de natură animală (din care rață 4%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește, produse derivate de natură vegetală, Produse de panificație (1% paste deshidratate, echivalent cu 5,9% paste gatite), legume (0,6% fasole verde deshidratată , echivalent cu 5,4% fasole verde), substanțe minerale, zaharuri, uleiuri și grăsimi.

Aditivi nutriționali:

IU/kg: Vitamina A: 1690; Vit. D3: 235; Vit. E: 255.
mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: 62,7; Iodat de calciu anhidru: 0,93; Sulfat de cupru pentahidrat: 6,1; Sulfat de mangan monohidrat: 8,7; Sulfat de zinc monohidrat: 111.

Constituenți analitici:

Umiditate: 76,4%; Proteine: 12,3%; Grăsime: 4,7%; Cenușă: 1,9%; Fibre: 1,3%.

Recomandări privind hrănirea

Valoarea zilnică recomandată (g/zi)

Greutatea câinelui (kg) Cantitatea (plicuri/zi)
Activitate moderată
Cantitatea (plicuri/zi)
Activitate intensă
1 - 5 1 1/2 - 4 1 1/2 - 4 2/3
5-10 4 - 6 1/2 4 2/3 - 7 1/2

caine de talie mica

Cantitățile zilnice recomandate trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al câinelui tău și de condiția lui fizică. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie. În cazul folosirii PURINA ONE pentru prima dată, recomandăm schimbarea treptată prin amestecarea unei cantități tot mai mari de PURINA ONE cu alimentele curente ale câinelui, pe o perioadă de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv să se adapteze la schimbare. Produsul trebuie stocat într-un spaţiu uscat şi răcoros.