Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Îmbătrânirea câinilor

Îmbătrânirea câinilor este un proces natural și din păcate inevitabil. Cu trecerea timpului, prietenii noștri necuvântători trec prin schimbări semnificative, atât din punct de vedere fiziologic, cât și comportamental. De aceea, pentru orice stăpân este important să trateze această etapă cu multă seriozitate și responsabilitate, pentru a se asigura că amicul lui patruped beneficiază de cea mai atentă îngrijire. 

La Purina, din grija pentru animale, ne propunem să oferim o serie de sfaturi utile și informații valoroase despre îngrijirea câinilor pe măsură ce aceștia înaintează în vârstă. Experții noștri s-au preocupat de acest subiect explorând aspecte ce țin de sănătatea lor, de comportament și de mediu pentru a-și petrece anii de bătrânețe în armonie, luând în considerare că fiecare câine este unic, iar nevoile lui pot varia în funcție de rasă, dimensiune și istoricul medical.

Descoperă cum poţi menţine sănătatea câinelui tău senior, aflat la o vârstă înaintată şi cum diferă aceasta faţă de celelalte etape ale vieţii. Îți oferim sfaturi despre sănătatea, despre comportamentul și îngrijirea câinilor seniori pentru ca tu să îi poţi dărui câinelui tău bătrân cea mai bună calitate a vieţii, preocupându-te de bunăstarea sa. Citeşte despre cum poţi oferi câinelui tău îmbătrânit sau senior cea mai bună îngrijire şi nutriţie, cu sfaturile profesioniste de la Purina.

Aici poți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre acest subiect.

Arată 1 din 1 articole
Articole populare