Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Întrebări frecvente despre câini

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului, de aceea, înțelegerea și îngrijirea lor corespunzătoare poate ridica multe întrebări. Chiar dacă ești la începutul aventurii tale canine sau ai deja experiență, întrebările nu vor înceta să apară. Dar nu-ți fă griji, la Purina, am pregătit un ghid cu cele mai frecvente întrebări despre câini pentru a-ți oferi tot sprijinul de care ai nevoie în dezvoltarea și creșterea armonioasă a câinelui tău.

Printre aceste întrebări putem regăsi următoarele subiecte: alegerea câinelui potrivit pentru familie în funcție de rasă, temperament, talie, care este cea mai potrivită hrană, dacă se pot acomoda cu alte animale de companie precum pisicile, cât de mult dorm sau dacă visează, cât de mult ar trebui să mănânce sau ce tip de hrană este mai potrivită (uscată vs umedă), frecvența de refacere a vaccinurilor sau a deparazitărilor, necesitățile de mișcare fizică și de toaletare (îngrijirea blănii și a pielii), cât de des au nevoie să fie scoși afară, cât de mult trăiesc, dresajul și prevenirea comportamentelor nedorite precum mușcatul, mârâitul, agresivitatea sau lătratul excesiv, prevenirea anxietății de separare, cât de mult îi poți lăsa singuri acasă și chiar identificarea simptomelor unor boli.  

De asemenea, la Purina, ți-am pregătit și o secțiune dedicată întrebărilor frecvente atât despre câini, cât și despre pisici, venind astfel în sprijinul tău în îngrijirea animalului de companie. Acolo vei de găsi răspunsuri pentru subiecte precum: ingredientele din hrana pentru animalele de companie, fabricarea produselor de la Purina, bunăstarea animalelor de companie, sustenabilitate și știință, toate la un loc pentru a te ajuta să iei decizii cât mai informate.
Află răspunsurile la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care proprietarii de câini le au despre animalele lor de companie.

Articole populare