responsabilitate sociala

Responsabilitate socială (CSR)


Iubitori de animale și specialiști în alimentația acestora, ne dorim ca animalele de companie să beneficieze de o hrană sănătoasă, sigură, bogată în nutrienți esențiali creșterii și dezvoltării armonioase. Știm că viața lungă și fericită a animalelor de companie depinde, printre altele, de alimentația echilibrată.

În același timp, înțelegem că modul în care producem hrana pentru animalele de companie are un impact major și pe termen lung, atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra generațiilor viitoare.

Ghidați de una dintre cele mai importante valori ale brandului Purina, și anume sustenabilitatea, ne perfecționăm continuu modul de lucru, ne respectăm toți membrii echipei și le oferim un mediu sigur pentru sănătatea fizică și psiho-emoțională deopotrivă. Și nu numai.Purina PET SCHOOL

Purina PET SCHOOL

Credem că este esențial ca tânăra generație să beneficieze, încă de la vârste fragede, de informații despre îngrijirea cu responsabilitate a animalelor de companie.

De aceea, le suntem alături părinților care conștientizează că educarea copiilor cu privire la comportamentul, îngrijirea și abordarea animalelor de companie se face de timpuriu.

Purina PET SCHOOL este unul dintre proiectele noastre de suflet, special conceput pentru cei mici, prin care punem la dispoziția iubitorilor de animale de companie materiale audio-video și jocuri interactive, de care să se bucure în compania celor mici.

Te invităm să le vizionezi alături de copilul tău. Acestea se dovedesc mai mult decât utile dacă aveți un animal de companie în familie sau când copilul tău își dorește un animal de companie.

Pet School

În plus, materialele audio-video îl vor ajuta să înțeleagă și cum este bine să se comporte și cu alte animale de companie.Reciclarea ambalajelor Purina

Reciclarea ambalajelor Purina

Suntem conștienți de impactul pe care îl au, pe termen lung, deșeurile de ambalaje asupra mediului înconjurător. Tocmai de aceea, la nivel mondial, peste 80% dintre produsele Purina sunt realizate din materiale reciclabile, precum aluminiul, oțelul, cartonul simplu sau ondulat.

Mai mult decât atât, până în 2022, suntem hotărâți ca 60% dintre ambalajele noastre din România să fie reciclabile, pentru toate categoriile de ambalaje. Prin eforturi responsabile, Purina desfășoară asigurarea trasabilității extinse în sistem OIREP pentru toată gama de ambalaje introduse pe piața națională.

Credem că este important să-i oferi animalului tău de companie o alimentație sănătoasă și, bineînțeles, toată dragostea de care are nevoie. Credem și că mediul înconjurător merită dragostea și grija fiecăruia dintre noi.

reciclare

Te încurajăm să reciclezi ambalajele Purina, conform indicațiilor de pe spatele fiecărui ambalaj. Află mai multe despre cum să reciclezi ambalajele produselor Purina.


Animale la locul de muncă

animale la job

Animalele de companie au un rol esențial în viața noastră, printre care și menținerea sănătății psiho-emoționale, favorizarea interacțiunilor cu alte persoane care au animale de companie, creșterea productivității la locul de muncă, păstrarea echilibrului între viața personală și viața profesională.

De aceea, ne încurajăm toți membrii echipei Purina să-și aducă animalele de companie la birou. Mai mult decât atât, încercăm să transformăm birourile Purina din Europa în spații cât mai prietenoase nu doar pentru angajați, ci și pentru câinii și pisicile lor.

De asemenea, încurajăm și alte companii să susțină inițiativa aducerii animalelor de companie la birou.

Dacă vrei să le dăruiești și tu această bucurie angajaților tăi și ai nevoie de îndrumare, te invităm să citești articolele din ghidul pentru angajatori.

Ești angajat, te încântă inițiativa Purina și vrei să-i propui și tu angajatorului tău să introducă în firmă o politică referitoare la aducerea animalelor de companie la birou? Ghidul pentru angajați îți va fi de folos în acest sens.