Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Friskies® cu Vită, Pui și Legume

Friskies® cu Vita, Pui și Legume 10 kg

Din prima zi în care ți-ai adus pisica acasă, ți-ai luat un angajament să o iubești, să o îngrijești și să îi oferi hrană de calitate, bogată în nutrienți. Și noi ne-am luat un angajament față de tine și față de animalul tău de companie, așa că am creat Friskies 5 promisiuni.
1. Nutriție completă și echilibrată, pe baza unor ingrediente ca proteinele animale și vegetale
2. Calitate - zilnic, realizăm sute de verificări ale hrănii în timpul proceselor de fabricație
3. Expertiză asigurată de nutriționiștii Purina
4. Trasabilitate - selectăm ingredientele cu mare grijă și le procurăm doar de la furnizorii noștri cunoscuți și de încredere
5. Obiectiv 2025 - vrem să înlocuim toate ambalajele noastre până în 2025 și cele noi să fie reciclabile și reutilizabile
Oferă-i pisicii tale meniuri variate și preparate care să-i asigure un mod de viață sănătos și activ. Ca să reușești acest lucru, include în meniul zilnic al micii tale feline hrana pentru pisici Friskies cu vită, pui și legume.
Poți să incluzi Purina Friskies în alimentația pisicii tale fie sub formă de hrană uscată, așa cum este în cutie, fie în combinație cu hrană umedă. Respectă mărimea porțiilor și indicațiile de pe ambalaj și alternează preparatele din această gamă, ca să oferi pisicii tale un meniu diversificat, iar mesele și gustările să fie mereu o plăcere.
Respectă recomandările medicului veterinar și calculează porțiile de hrană pe care le oferi zilnic pisicii tale, ca să fie potrivite cu vârsta și greutatea ei, cu activitatea fizică și cu starea ei generală de sănătate.
Preparatele Purina Friskies sunt produse nutritive de înaltă calitate, fără coloranți artificiali, arome sau conservanți adăugați și astfel le oferă pisicilor hrana savuroasă pe care și-o doresc mereu.

CUMPĂRĂ ACUM

COMPOZIȚIE
Cereale, carne și produse derivate de natură animală (20%, din care 2% vită și 2% pui în formă de friptură și aplatizate), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, produse derivate de natură vegetală, substanțe minerale, drojdii, legume (0,6% legume deshidratate echivalent cu 4% legume rehidratate în bulete în formă de trepied).

ADITIVI NUTRIȚIONALI:

UI/kg

Vit. A: 12500;

Vit. D3: 1000;

Vit. E: 85;

mg/kg

Sulfat de fier monohidrat: 47;

Iodat de calciu anhidru: 1,5;

Sulfat de cupru pentahidrat: 8,9;

Sulfat de mangan monohidrat: 5,1;

Sulfat de zinc monohidrat: 66;

Selenit de sodiu: 0,1;

Taurină: 870.

CONSTITUENȚI ANALITICI:

Proteine brute: 30%

Grăsimi brute: 11%

Cenușă brută: 8%

Fibre brute: 3%

Acizi grași esențiali:1,8%

Friskies® cu Vită, Pui și Legume
ghid de hranire hrana uscata Friskies® cu Vită, Pui și Legume

GHID DE HRĂNIRE

Produsul poate fi servit singur sau în combinație cu Friskies hrană umedă. *oricare „plic Friskies în sos” Adult 85g.

Apa proaspătă și curată să fie în permanență la dispoziție. Consumul suficient de apă este o componentă necesară pentru o nutriție zilnică sănătoasă.


GHID DE HRĂNIRE ÎN FUNCȚIE DE GREUTATEA CORPORALĂ A PISICII


Greutate corporală (kg) Cantitate
3 kg 45 g
4 kg 60 g
5 kg 75 g