Cum să-ți alegi pisica

Cum să-mi iau o altă pisică

Învață mai multe despre noua ta prietenă felină

Cum sa iti alegi pisica

Nume de pisici: 100+ idei pentru fiecare personalitate

Dacă sunteți în căutare de nume de pisici, vă ajutăm cu cele mai bune idei pentru fiecare personalitate. Vă invităm să alegeți cele mai potrivite nume pentru felinele preferate.
Află mai multe

Deparazitarea la pisici: Când și cum se realizează?

Cu siguranță vrei ca pisica ta să fie sănătoasă și jucăușă pe parcursul întregii vieți, la adăpost de acțiunea patologică a paraziților interni și externi. Îți spunem în acest articol care sunt cei mai importanți paraziți interni și externi, care sunt simptomele, cum poți trata pisica și cum o poți proteja mai bine.
Află mai multe

Rase de pisici

Este esențial să cunoști câteva lucruri esențiale despre rasele de pisici, pentru că rasa influențează nu doar aspectul animalului, ci și personalitatea acestuia, precum și nevoile de igienă și îngrijire.
Află mai multe

Microciparea la pisici: Tot ce trebuie să știi

Dacă vrei să afli mai multe despre ce presupune implantarea unui microcip la pisici, despre avantajele acesteia, dar și despre procedura propriu-zisă, te invităm să descoperi toate aceste informații în acest articol.
Află mai multe

Cum să-i faci cunoştinţă pisicii cu alte animale de companie

Pisicile sunt animale independente, iar acesta este un motiv suplimentar pentru care sunt atât de potrivite ca animale de companie, în special pentru cei care își doresc unul mai puțin solicitant.
Află mai multe

Cum să îți primești noua pisică acasă

Când noua ta pisică sau noul tău pui de pisică trebuie să vină acasă în curând, este normal să fii foarte entuziasmat. În aceste ultime zile înainte de sosirea sa, vor fi multe lucruri care te vor ține ocupat. Vei dori să îți întâmpini noul animal de companie într-un mediu cald și prietenos, unde să se simtă în siguranță și confortabil, așa că o mică planificare de început se va transforma într-un drum lung până o vei acomoda în noua casă.
Află mai multe

Cum să-ţi faci casa prietenoasă pentru pisici

Noua ta pisică e prețioasă, așa că vei dori să-ți faci casa și grădina cât mai sigure pentru ea. De unde începi, așadar, în crearea unei case și grădini sigure pentru pisică?
Află mai multe

Cum să-ți alegi pisica

Decizia de a adopta o nouă pisică este atât de captivantă, dar poate ridica și o mulțime de întrebări. De exemplu, ce rasă ți-ar plăcea? Poți face față provocării unui pui de pisică obraznic sau un adult mai calm s-ar potrivi mai bine stilului tău de viață?
Află mai multe

Adoptarea unei pisici

Adoptarea unei pisici este un lucru minunat și plin de satisfacții, deoarece nu numai că vei aduce un nou membru în familie, dar vei oferi unui animal o altă șansă la o casă fericită.
Află mai multe

Castrarea și sterilizarea pisicilor: Tot ce trebuie să știi

Ai un nou de animal de companie în familia ta? Fantastic! Când pisica ta e încă un pui de pisică, poate fi dificil să ți-o imaginezi cu pui, la rândul ei. Află în cele ce urmează când se sterilizează pisicile și cât costă sterilizarea unei pisici.
Află mai multe