JUNIOR, Cu conținut bogat în Pui și Cereale Integrale

​Puii de pisică se află într-o fază de creștere și dezvoltare intensă; din acest motiv, cerințele lor nutriționale sunt extrem de mari. Purina ONE Junior este o hrană special concepută pentru a răspunde nevoilor nutriționale ale puilor de pisici (de la înțărcare, până 12 luni) și ale pisicilor însărcinate sau care alăptează. Purina ONE Junior cu Bifensis conține o combinație de substanțe nutritive esențiale și DHA, un nutrient funcțional găsit în laptele matern care ajută la stimularea dezvoltării creierului și a vederii.

Această hrană este făcută cu pui și cereale integrale, cu bucățele crocante care ajută la îngrijirea orală a gingiilor și dinților.

Hrana Purina ONE Junior conține un nivel ridicat de proteine ​​și minerale echilibrate care ajută la dezvoltarea masei musculare și a scheletului. Aceasta este foarte digerabilă datorită ingredientelor de înaltă calitate.

Dezvoltată de medici veterinari și nutriționiști, hrana pentru pisici Purina ONE JUNIOR se bazează pe formula BIFENSIS, o formula nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană.

Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.