JUNIOR, Cu conținut bogat în Pui și Cereale Integrale

Alege Purina ONE Junior pentru hrănirea puilor de pisică, deoarece aceștia au nevoie de o nutriție specială în faza de creștere. Concepută special să satisfacă cerințele nutriționale mari ale puilor de pisica, hrana pentru pisici Purina Junior este recomandată pentru puii de pisici încă de la înțărcare, până la vârsta de un an, dar este o opțiune excelentă și pentru pisicile gestante sau pentru cele care alăptează.

Purina ONE Junior pentru pisici conține o combinație de substanțe nutritive esențiale și DHA, un nutrient funcțional găsit în laptele matern care ajută la stimularea dezvoltării creierului și a vederii.

Sortimentele din gama Purina ONE pentru pisici junior sunt realizate cu pui și cereale integrale, preparate în bulete crocante ce ajută la masticație și la îngrijirea dinților și a gingiilor, pentru ca micuțele feline să aibă o dentiție sănătoasă și rezistentă.
Toate preparatele din oferta Purina ONE Junior conțin un nivel ridicat de proteine ​​și minerale echilibrate care ajută la dezvoltarea masei musculare și a sistemului osos al pisicilor.

Această hrană se digeră foarte ușor de către puiul de pisică, pentru că este compusă doar din ingrediente de cea mai bună calitate, fără coloranți, arome artificiale sau conservanți artificiali adăugați, iar rețetele sunt realizate de specialiști în nutriție și medici veterinari.

Puii de pisică beneficiază de o alimentație echilibrată și variată, căci gama Purina ONE JUNIOR are la bază formula nutrițională BIFENSIS, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul imunitar al pisicii de la interior spre exterior. Formula sa cu dublă apărare funcționează în interiorul organismului și ajută la sprijinirea producției naturale de anticorpi, iar la exterior contribuie la menținerea unei blănițe sănătoase și strălucitoare, pentru pisici fericite.

Oferă micilor tale feline hrană pentru pisici Purina ONE Junior, ca să le asiguri o dezvoltare sănătoasă, susţinută de o nutriție adaptată fiecărei etape de creştere. Astfel îi ajuți să-și formeze masa musculară necesara și oase puternice, iar digestia alimentelor va fi ușoară, datorită ingredientelor de cea mai bună calitate.