Pentru ei, toată pasiunea noastră
PRO PLAN® Umedă Pisică

PRO PLAN® HEALTHY START Terină cu Curcan,hrană umedă pentru puii de pisică

Nu are voturi
PRO PLAN® Umedă Pisică
Nu are voturi
  • Formulă completă de hrană umedă pisici junior ce susţine vederea sănătoasă a puilor de pisică
  • Hrană completă pentru pisici junior ce susține dezvoltarea funcțiilor cerebrale
  • Hrană din gama Pro Plan Junior care ajută la dezvoltarea sănătoasă a funcțiilor vitale
  • Hrană pisici junior recomandată și pentru pisicile gestante și cele care alăptează
Dimensiuni disponibile
75g
10 x 75g
Prezentarea produsului


Hrana umedă completă pentru puii de pisică, terină cu curcan PURINA PRO PLAN Kitten HEALTHY START este alegerea ideală pentru puii de pisică, oferindu-le elementele nutriționale de care au nevoie pentru o creștere și o dezvoltare sănătoasă.

PURINA PRO PLAN Kitten HEALTHY START terină cu curcan contribuie la susținerea unei vederi sănătoase la puii de pisică. Este bogată în nutrienți esențiali care sprijină sănătatea oculară și asigură o dezvoltare corespunzătoare a vederii. Formula specială contribuie la dezvoltarea creierului puilor de pisică. Aceasta conține nutrienți esențiali care sprijină dezvoltarea funcțiilor cognitive și ajută la formarea sănătoasă a creierului în această etapă crucială de creștere.

ISFM (International Society of Feline Medicine) recunoaște contribuția nutrițională adusă de Purina în beneficiul bunăstării felinelor. Alegând PURINA PRO PLAN Kitten HEALTHY START din gama Pro Plan Junior, poți fi sigur că oferi puilor de pisică cele mai bune elemente nutriționale pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă. HEALTHY START este recomandată și pentru pisicile gestante și cele care alăptează, contribuind la întărirea sistemului imunitar.

La Purina PRO PLAN echipa noastră de nutriționiști și medici veterinari aplică știința avansată pentru a dezvolta cea mai eficientă combinație de nutrienți pentru animalul tău de companie. Aceste rețete de hrană umedă pisici junior ajută prin a oferi beneficii specifice, precum digestibilitate ridicată și absorbție ridicată a nutrienților pentru a susține imunitatea naturală a animalului de companie și sănătatea pe termen lung.

Ingredientul numărul 1 este întotdeauna reprezentat de bucăți de înaltă calitate de carne de pui, miel, somon, vită, curcan sau cod, congelate pentru a păstra nutrienții cheie și gătite perfect pentru un gust delicios. Pe lângă curcan, produsul mai conține produse derivate de natură animală, uleiuri și grăsimi, vitamina A, vitamina D3, Vitamina E.

În funcție de preferințele pentru tipul de hrană, dar și pentru o hrănire mixtă și completă, îți recomandăm să încerci și hrana uscată pentru pisici junior, PURINA PRO PLAN Kitten HEALTHY START, bogat în pui, creată pentru puii de pisică 1-12 luni. 

Ghid de hrănire cu PURINA PRO PLAN Kitten HEALTHY START Terină cu curcan:

Pentru puii de pisică cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 săptămâni, oferă 3 1/2 - 4 1/2 plicuri pe parcursul zilei; de la 12 la 26 săptămâni, oferă 4 1/2 - 5 plicuri pe zi iar de la 26 până la 52 săptămâni, oferă 4 plicuri pe zi în cel puțin 2 mese separate. 

Fiecare pui de pisică este diferit, în funcție de nivelul de activitate și de condiția fizică, cantitatea de hrană și timpul recomandat de hrănire trebuie să fie adaptate corespunzător. Pentru pisicile gestante sau care alăptează oferă hrana atât cât poate mânca pisica, cel puțin 4 sau 6 plicuri respectiv pentru gestație și lactație. A se servi la termperatura camerei. Apă proaspătă și curată să fie în permenență la dispoziție.

Ingrediente și nutriție

Compoziție:

Carne și produse derivate de natură animală (din care curcan 5%), pește și produse derivate din pește, produse derivate de natură vegetală, substanțe minerale, zaharuri, uleiuri și grăsimi.

Aditivi:

Aditivi nutriționali: IU/kg: Vitamina A: 874; Vitamina D3: 122; Vitamina E: 255 mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: (Fe: 10,6); Iodat de calciu anhidru: (I: 0,31); Sulfat de cupru pentahidrat: (Cu: 0,7); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn: 1,4); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 15); Taurină: 390.

Aditivi tehnologici: mg/kg: Gumă cassia: 1340.

 

Constituenți analitici:
Umiditate: 81%,
Proteine brute: 9,0%,
Grăsimi brute: 4,5%,
Cenușă brută: 2,6%,
Fibre brute: 0,5%.
Arome.

Ghid de hrănire

Pentru puii de pisică cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 săptămâni, oferă 31/2 - 41/2 plicuri pe parcursul zilei; de la 12 la 26 săptămâni, oferă 41/2-5 plicuri pe zi iar de la 26 până la 52 săptămâni, oferă 4 plicuri pe zi în cel puțin 2 mese separate. Fiecare pui este diferit, în funcţie de nivelul de activitate al și de condiţia fizică, cantitatea de hrană şi timpul recomandat de hrănire trebuie să fie adaptate corespunzător. 
Pentru pisicile gestante sau care alăptează oferă hrană atât cât poate mânca pisica, cel puțin 4 sau 6 plicuri respectiv pentru gestație și lactație.
A se servi la temperatura camerei. Apă proaspătă şi curată trebuie să fie în permanenţă la dispoziţie.

Recenzie

Nu are voturi

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.
Hrană umedă
Ți-ar plăcea și...
PURINA® PRO PLAN® Kitten HEALTHY START cu curcan în sos, hrană umedă completă pentru puii de pisică

PRO PLAN® Kitten HEALTHY START cu curcan în sos, hrană umedă completă pentru puii de pisică

0.0

(0)

Pro Plan Indoor pisica

PURINA® PRO PLAN® INDOOR cu Somon în sos,hrană umedă pentru pisici adulte

0.0

(0)

PRO PLAN, DELICATE DIGESTION

PURINA® PRO PLAN® DELICATE DIGESTION cu Curcan în sos, hrană umedă pentru pisici adulte

0.0

(0)

PURINA® PRO PLAN® Adult STERILISED MAINTENANCE cu Pui în sos, hrana umedă pentru pisici adulte sterilizate

PRO PLAN® Adult STERILISED MAINTENANCE cu Pui în sos, hrana umedă pentru pisici adulte sterilizate

5.0

(7)

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.
Nu are voturi