Pentru ei, toată pasiunea noastră
Pro Plan Vet Diets

Mâncare pisici diabet

Pentru pisicile cu diabet, o dietă de înaltă calitate e necesară pentru a le regla nivelul glucozei din sânge şi pentru a le menţine fericite şi sănătoase. Vezi gama noastră de mâncare pisici diabet de la mărcile Purina pe care le cunoşti si iubești!
Hrană pentru pisici pentru îngrijirea diabetului
Filtru
Filtre:

La fel ca în cazul oamenilor, pisicile trebuie să aibă grijă la aportul de carbohidraţi şi, din acest motiv, am creat gama noastră de hrană pentru pisici cu diabet, care să le îndeplinească nevoile nutriţionale, în timp ce le reglează nivelul glucozei din sânge. Reţetele noastre de hrană pisici diabet provin de la mărcile Purina în care ai încredere, precum Purina Pro Plan Veterinary Diets pentru pisici, şi conţin niveluri scăzute de carbohidraţi, pentru a reduce creşterea glucozei din sânge după mese, şi niveluri mari de proteine, pentru a stimula eliberarea insulinei. Vezi astăzi întreaga noastră gamă de hrană pentru pisici cu diabet şi găseşte opţiunea perfectă pentru nevoile unice ale pisicii tale.

În cazul în care observi aceste semne la pisica ta: foame sau sete excesivă, consum crescut de mâncare și apă, dar pierderea în greutate precum și urinarul frecvent, îti recomandăm să contactezi medicul veterinar imediat. Diabetul la pisici poate fi prevenit printr-o alimentație sănătoasă dar acesta poate fi gestionat și cu produse care se adresează în special acestei afecțiuni.