Puiul de câine va crește într-o clipită. Acum se împleticește printre picioarele tale, iar în clipa următoare deja a crescut, devenind cel mai bun prieten al tău și unul dintre cei mai apropiați membri ai familiei.

Vrei să aduci un pui de câine acasă? Iată câteva sfaturi utile!Știm că îți dorești ca puiul tău de câine să primească cel mai bun start în viață, motiv pentru care am dezvoltat pentru el hrana PURINA® FRISKIES® Junior. Creată cu grijă pentru puii de câine, pentru a le susține strălucirea blănii și sănătatea pielii, sclipirea ochilor și sănătatea digestivă, dar și a dinților și gingiilor. Dezvoltată de medicii veterinari și nutriționiștii PURINA, aceasta hrană pentru câinii juniori conține toți nutrienții de care aceștia au nevoie pentru a se dezvolta întrun câine adult fericit, sănătos și plin de vitalitate.


Purina Friskies Junior cu Pui și Legume

Creșterea este o muncă dificilă, mai ales pentru puiul tău de câine neastâmpărat. De aceea, hrana uscată Purina Friskies Junior conține tot ceea ce are nevoie pentru a se dezvolta într-un câine adult fericit și sanatos.

Hrana noastra delicioasă, completă și echilibrată, cu pui și legume, conține cereale integrale, vitamine din grupul B, acizi grași Omega 3 și 6, precum și lapte, toate acestea sub forma de crochete în forma de os. În plus, conține extra proteine și nivelurile optime de vitamine de care are nevoie puiul tău de câine pentru a crește.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII


Purina Friskies Junior cu Pui și Morcovi în sos

Hrana umedă Purina® Friskies® Junior reprezintă o variantă apetisantă pentru o masă delicioasă.

Această hrană completă și echilibrata este tentantă atât ca atare, dar poate fi și combinată cu hrana uscată pentru o textură diferită pe care câinele tău o va aprecia.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII


Fără coloranți artificiali adăugați, arome sau conservanți. De peste 80 de ani, PURINA FRISKIES contribuie la menținerea fericirii și sănătății generațiilor întregi de câini. Am umplut milioane de boluri în această perioadă și am înteles că avem o responsabilitate de a oferi nu doar o hrană delicioasă, dar și cu ingrediente de calitate. De aceea, rețetele Friskies sunt realizate fără coloranți artificiali adăugați, arome sau conservanți.Oferă-i varietate puiului tău de câine și combină hrana uscataă cu cea umedă, pentru un plus de gust și savoare.
Mai multe articole aici