Pentru ei, toată pasiunea noastră
Bakers

Cereale în hrana pentru câini: pot câinii digera cerealele şi care sunt avantajele?

Răspunsul scurt este „da”! Câinii pot digera cereale, în ciuda concepţiei generale eronate care susţine că nu pot face acest lucru.

Pentru că sunt omnivori, câinii pot digera bine carbohidraţii – de fapt, ei folosesc aceleaşi enzime ca oamenii pentru a face acest lucru.

Utilizăm cereale integrale în hrana noastră pentru câini, pentru că acestea ne ajută să oferim câinelui tău mulţi nutrienţi care sunt eseţiali pentru sănătatea sa; inclusiv carbohidraţi. Cu toate aventurile pe care câinele tău le aşteaptă cu nerăbdare în fiecare zi, este important ca acesta să aibă la dispoziţie o sursă de energie atât cu eliberare rapidă, cât şi cu eliberare lentă. Aici intră în acţiune carbohidraţii! Aceştia sunt utilizaţi pentru energie, lăsând sursele atent selecţionate de grăsimi şi proteine ale câinelui tău pentru alte utilizări – precum menţinerea sănătăţii pielii, a blănii şi a sistemului imunitar. Carbohidraţii din anumite cereale conţin şi fibre, care ajută la susţinerea sănătăţii digestive a câinelui tău (la fel ca în cazul oamenilor). Cerealele ne ajută să legăm toate ingredientele hranei cânelui tău, pentru ca acesta să se poată bucura de textura delicioasă pe care o iubeşte, la fiecare bobiţă.