Adoptarea unui nou câine

Cum Să Îți Iei Alt Câine

Află mai multe despre companionul tău canin

Învață cum să ai grijă de un câine

Nume de câini: 100+ idei pentru fiecare personalitate

Nu știi ce nume să alegi pentru câinele tău? În acest articol îți prezentăm câteva idei pentru nume de câini, care să te ajute în alegerea celui mai potrivit apelativ pentru noul tău animal de companie.
Află mai multe

Deparazitarea la câini: Când și cum se realizează?

Ai luat de curând decizia de a include un nou membru canin în familia ta? Te felicităm pentru inițiativă, dar te avertizăm de la bun început că animalul tău de companie va avea nevoie de atenție și dedicare pentru a fi sănătos.
Află mai multe

Câini cu superputeri

Câinii nu se remarcă doar prin sufletele lor de aur și prin iubirea necondiționată pe care ne-o oferă la tot pasul. Pe lângă aceste calități incredibile, ei au și altele ce ar putea intra foarte ușor în categoria superputeri. Da, ai citit bine: pe lângă dragostea necondiționată, câinii au și alte superputeri.
Află mai multe

Abilitățile câinilor: 7 curiozități despre câini care te vor surprinde

Despre câini știm că au fost declarați cei mai buni prieteni ai omului, că sunt loiali și sunt singurii care te pot iubi mai mult decât se iubesc pe sine. Însă am descoperit și alte lucruri interesante despre câini, așa că te invităm să afli cele mai interesante 7 secrete ale acestora în acest articol.
Află mai multe

Microciparea la câini: Tot ce trebuie să știi

Deși microcipul nu este mai mare decât un bob de orez, acesta poate conține informații extrem de importante pentru viața prietenului tău necuvântător. Despre acestea, dar și orice altceva ar trebui să știi despre cip pentru câini, poți afla în acest articol.
Află mai multe

Limbajul câinilor: Ce vrea câinele tau să-ți spună? Gesturi canine explicate

Limbajul câinilor este unul pe care, cu siguranță, dorești să-l descifrezi pentru o comunicare mai bună care îți face zilele mai fericite. Ne-am gândit să îți venim în ajutor și să-ți explicăm care sunt principalele manifestări ale câinilor și ce ar trebui să înțelegi din acestea.
Află mai multe

Castrarea și sterilizarea câinilor: Tot ce trebuie să știi

Momentul aducerii acasă a unui animal de companie este foarte amuzant, mai ales dacă acesta are un comportament jucăuș. Când vei începe să îl obișnuiești să îți răspundă sau să îl gâdili pe burtă, va fi puțin probabil să-ți treacă prin minte că acesta va avea cândva propriii pui. Totuși, niciodată nu este prea devreme să te gândești la castrarea la caini sau la sterilizarea lor.
Află mai multe