resurse crestere si ingrijire caini

Resurse pentru creșterea și îngrijirea câinilor


Supranumiți, deloc întâmplător, și „prietenii cei mai buni ai oamenilor”, câinii sunt fideli, extrem de iubitori și mereu alături de noi. Mai mult decât atât, cercetările arată că patrupezii au și alte superputeri, pe lângă dragostea necondiționată și simțurile ascuțite: câinii ne îmbunătățesc calitatea vieții, ne ajută să avem mai multă încredere în noi înșine și reduc riscul afecțiunilor cardiovasculare.

În același timp, este important să înțelegi că atât creșterea, cât și îngrijirea câinilor implică responsabilitate zilnică și documentare atentă.

Echipa Purina vine în sprijinul tău cu o serie de resurse practice despre creșterea și îngrijirea câinilor, pe care orice actual sau viitor proprietar de animal de companie trebuie să le cunoască.

Astfel, pe site-ul nostru vei găsi, printre altele, informații utile despre rasele de câini, despre importanța alimentației pentru sănătatea câinilor, despre îngrijirea câinilor în funcție de etapa de viață în care se află.Alegerea câinelui potrivit pentru tine

cum sa alegi cainele potrivit

Dacă îți dorești un câine de rasă, este foarte important să te informezi despre particularitățile rasei/raselor care te interesează. După cum probabil știi, câinii, la fel ca oamenii, au stiluri de viață, personalități, comportamente diferite, influențate și de rasă.

De ce contează atât de mult să știi aceste lucruri? Răspunsul este simplu: pentru a te asigura că între stilul tău de viață și stilul de viață al patrupedului există chimie. Să luăm și un exemplu: dacă ești o fire activă, care adoră să petreacă mult timp în inima naturii, atunci mai mult ca sigur te vei înțelege de minune cu un câine la fel de energic ca tine!

Un alt exemplu se referă la talia patrupedului, care diferă de la o rasă la alta. Dacă locuiești într-un apartament de mici dimensiuni, ar fi o idee mai bună să te orientezi către un câine mai liniștit, poate de talie mai mică, pentru că un câine superenergic și de talie mare va avea nevoie de mai mult spațiu unde să se desfășoare.

Ca să te asiguri că alegi rasa potrivită, folosește cu încredere selectorul de rase!

selectorul de rase Purina

Dacă știi deja ce rasă îți dorești, caut-o în Librăria de rase PURINA.Librăria de rase de câini

rase de caini

Încă nu știi ce rasă de câini ar fi potrivită pentru tine și familia ta?

Fii fără grijă: site-ul Purina cuprinde o întreagă librărie de rase de câini. Aici găsești informații despre istoricul, personalitatea, starea de sănătate ale fiecărei rase.


Brandurile Purina® pentru câini

Alegerea hranei pentru câini este deosebit de importantă pentru sănătatea și dezvoltarea armonioasă ale animalului tău de companie.

De aceea, am adăugat în catalogul Purina doar produse care asigură 100% necesarul zilnic de nutrienți. Descoperă și tu brandurile Purina pentru câini și alege-le pe cele potrivite nevoilor alimentare ale patrupedului tău!

friskies
Logo_PurinaONE_Mini
Purina Pro Plan logo
Purina Veterinary Diets logo
purina-dog chow
darling
Purina Dentalife Logo

Articole despre creșterea și îngrijirea câinilor

articole crestere si ingrijire caini

Credem că este esențial să fii corect informat(ă) atunci când vine vorba despre creșterea și îngrijirea animalului tău de companie, astfel încât să-i poți asigura acestuia tot ce are nevoie:

Prin urmare, pe site-ul Purina găsești răspunsurile la întrebări referitoare la:


În final, îți reamintim că lucrul cel mai important pe care i-l poți dărui, zi de zi, animalului tău de companie, fie el de rasă sau metis, mic, mediu sau mare, cu blană scurtă sau cu blană lungă, este dragostea ta.