Pentru ei, toată pasiunea noastră
Cele 5 Promisiuni Friskies® | Purina
Friskies Cat

Descoperă FRISKIES:

Rețetele Friskies sunt preparate cu ingrediente de calitate care conțin 100% nutriție completă și echilibrată a hranei pentru animalele de companie, într-o serie de rețete gustoase pe care pisicile / câinii le iubesc.

De ce Friskies?

Sunt multe motive pentru care animelel de companie sunt hrănite cu Friskies de peste 50 de ani. Fiecare produse este....

  • hrană 100% echilibrată și completă pentru pisici și câini fericiți;

  • cu un gust bun în fiecare zi;

  • adaptat pentru stilul de viață al animalului tău de companie.

Descoperă nutriția de calitate

Din prima zi în care i-ai adus acasă, ai făcut o promisiune pe viață față de pisica și câinele tău: DE A ÎI ÎNGRIJI ȘI HRĂNI CORESPUNZĂTOR. Așa că noi, echipa Friskies®️ am făcut 5 PROMISIUNI pentru voi: să avem grijă de animalele de companie și să le oferim o HRANĂ COMPLETĂ ȘI ECHILIBRATĂ în fiecare zi, am promis să ne folosim de EXPERTIZA pe care o avem pentru a face tot posibilul să-ți menții animalul de companie sănătos și fericit; am promis să fabricăm produsele noastre cu INGREDIENTE ATENT SELECȚIONATE, fără coloranți, arome sau conservanți artificiali adăugați și să efectuăm zilnic sute de verificări de CALITATE. Ca și OBIECTIV PÂNĂ ÎN 2025 promitem să folosim ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile.

Cele 5 Promisiuni Friskies®
Pentru câini
Descoperă Friskies pentru câini
Tu și câinele tău aveți o legătură specială, iar el este parte din familie. Pentru a-i ajuta să fie fericiți și sănătoși, hrana pentru câini Friskies umedă și uscată este formulată pentru a conține 100% nutriție completă și echilibrată de care câinii au nevoie, într-o serie de rețete gustoase pe care le iubesc, astfel încât să poată continua să te surprindă și să te bucure în fiecare zi.
Cele 5 Promisiuni Friskies®
Pentru pisici
Descoperă Friskies pentru pisici
Personalitatea pisicii tale aduce ceva foarte special în casa ta. Pentru a le ajuta să fie fericite și sănătoase, hrana pentru pisici Friskies umedă și uscată este formulată pentru a conține 100% nutriție completă și echilibrată de care au nevoie, într-o serie de rețete gustoase pe care le iubesc, astfel încât să poată continua să te surprindă și să te bucure în fiecare zi.