Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Felix Logo
Cum să-ţi iei un pui de pisică

Cum să-ţi iei un pui de pisică

4 minute de citit
Felix Logo
Sponsorizat de Felix

Așadar, dacă te-ai hotărât că poți să oferi un cămin iubitor unui pui de pisică, ți-ai făcut temele și știi ce rasă îți dorești?

Adoptarea puilor de pisică de la un adăpost sau centru de salvare

Adăposturile de animale și centrele de salvare caută mereu cămine iubitoare pentru pisici de toate tipurile și vârstele, inclusiv pui. Dacă te gândești să adopți un pui de pisică, sunt multe lucruri de reținut și de studiat, când cauți adăpostul sau centrul de salvare adecvat.

De exemplu, adăposturile trebuie să fie calde și curate, iar personalul trebuie să fie interesat de tine tot atât cât tu prezinți interes pentru animale – asta arată că sunt efectiv interesați în găsirea celor mai bune cămine pentru animalele pe care le îngrijesc.

Pentru mai multe informații despre adoptarea unui pui de pisică de la adăpost, citește ghidul nostru despre adoptarea unei pisici.

Cum să-ţi iei un pui de pisică

Cumpărarea unui pui de pisică de la crescător

Dacă preferi să cumperi un pui de la un crescător, gândește-te bine ce rasă ar fi mai potrivită pentru familia ta și, nu uita, rasele pure nu sunt ieftine! Sunt multe lucruri de care să ții cont atunci când decizi de unde să cumperi un pui de pisică.

Primul lucru este să contactezi o organizație, asociație sau club de crescători, pentru rasa de care ești interesat.