Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Bun venit la Selectorul de Rase PURINA

Fie că știi ce rase de pisici îți plac, fie că ai nevoie de un pic de îndrumare, suntem aici să te ajutăm să găsești cea mai potrivită rasă de pisică pentru tine.

Dacă știi deja ce rasă îți dorești, caut-o în Librăria de rase de pisici PURINA.

cat
Paws

Află rasa potrivită pentru tine chiar acum

Echipa PURINA crede că legătura pe care o au oamenii cu animalele de companie contribuie la o societate mai bună. Întreținerea sau îngrijirea unei pisici aduce fericire și împlinire pentru amândoi, dar vine cu responsabilitatea ta în calitate de viitor proprietar a o alege pe cea potrivită, pentru binele tău și pentru bunăstarea pisicii tale.

cat
Paws

Mai puține nelămuriri, mai multă precizie

PURINA reunește experți specializați în tot ce ține de nutriția, sănătatea și comportamentul animalelor care se asigură că pun toate întrebările corecte, care te ajută să găsești pisica potrivită pentru tine și astfel să o alegi într-un mod informat.

cat
Paws

Rase pure și mixte

Majoritatea raselor de pisici sunt "mixte", rezultatul unui amestec de rase pure cu pedigree întins pe parcursul multor generații. Acest istoric necunoscut înseamnă că pisicile mixte sau domestice sunt definite mai degrabă de mediul de creștere decât de cel de naștere. De aceea, Selectorul de Rase Purina se concentrează asupra pisicilor de rasă pură.

cat
Paws

Mai multe opțiuni și flexibilitate

Înțelegem că legătura dintre oameni și animale e diferită în fiecare caz, de aceea îți vom arăta ce rase de pisici corespund cel mai bine răspunsurilor tale, precum și care dintre ele nu s-ar potrivi. Sperăm ca acest instrument să te îndrume în direcția potrivită.

Dacă știi deja ce rasă îți dorești, caut-o în Librăria de rase de pisici PURINA.