Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Cum să-ţi iei rămas-bun de la pisica ta

În calitate de iubitori de pisici, știm cu toții cât de profund ne atașăm de aceste ființe minunate și cât de dificil este momentul în care suntem nevoiți să ne luăm rămas-bun de la ele. Fie că este vorba despre o despărțire temporară sau, din păcate, despre o pierdere definitivă, acest moment este întotdeauna dificil și plin de emoții greu de gestionat. De aceea, am creat această pagină specială pentru a te ajuta să faci față acestei dureroase. La Purina, venim cu informații și sfaturi despre cum să-ți iei rămas-bun de la pisica ta în cel mai blând mod posibil.

Te invităm să explorezi o serie de subiecte care te vor ajuta să depășești mai ușor această etapă extrem de dificilă. Caută constant modalități de a face față durerii și a tristeții și încearcă să te concentrezi pe cum să îți ajuți familia și alte animale de companie să se adapteze la această schimbare, comemorând și de ce nu celebrând totodată viața pisicii tale.

Este în regulă să-ți exprimi sentimentele și să cauți alinare povestind despre amintirile frumoase pe care le-ai cu pisica ta. În acest fel, vei descoperi povești ale altor persoane care au trecut prin această experiență și care te pot ajuta cu sfaturile lor făcându-te să te simți înțeles/înțeleasă.
Bucură-te de compania celor din jur, deoarece nu este nevoie să treci singur/singură prin proces. 

Este important să știi că nu ești singur în această situație și că este normal să simți o avalanșă de emoții atunci când îți iei rămas-bun de la pisica ta. La Purina, ne dorim să te sprijinim și să te îndrumăm în această perioadă dificilă, ajutându-te să găsești puterea de a trece peste durere și de a continua să prețuiești legătura specială pe care ai avut-o cu pisica ta.

Așadar, pentru că să-ţi iei rămas-bun nu este niciodată uşor, te invităm să explorezi această secțiune și să descoperi articolele și resursele pe care le-am pregătit pentru tine, care te vor susține în începerea  procesului de vindecare. Purina este aici pentru a te ajuta să faci faţă pierderii. În acele momente de tristețe și adio, Purina este alături de tine. Avem resurse pentru a-ți ușura durerea și a te ajuta să prețuiești amintirea minunatei tale prietene pufoase.

Articole populare