Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Joaca împreună cu puiul tău de câine

Dacă ai un pui de câine, mai mult ca sigur îți dorești să petreci timp de calitate cu acesta cultivând o relație sănătoasă. Joaca reprezintă un element esențial ce contribuie la creșterea și dezvoltarea armonioasă a cățeilor tineri. Aceasta este o modalitate excelentă prin care se susține condiția fizică, dezvoltarea funcțiilor cognitive și stimularea abilităților de socializare.

În calitate de stăpân, este foarte important să te asiguri că puiul tău de câine beneficiază de multă joacă și timp petrecut împreună.
De asemenea, este important să ai întotdeauna în vedere rasa și etapa de vârstă în care se află puiul pentru a putea adapta activitățile de joacă în funcție trăsăturile lui specifice.

Integrează jocul în rutina zilnică de îngrijire a puiului de câine și supraveghează-l în permanență pentru a evita posibilele accidentări. Știm cât de distractiv este să te joci cu puiul tău de câine, de aceea, în caz că ai rămas fără idei, am pregătit câteva jocuri pentru puii de câine, care să te inspire.

Arată 1 din 1 articole
Articole populare