OpenOpen

header-dog-chow

De ce PURINA® DOG CHOW®?

Ca și tine știm că orice câine este mai fericit și mai sănătos atunci când este liber să și trăiască viața la maxim așa cum ar trebui să facă toți câinii autentici ... în aer liber, explorând lumea și distrându se! De aceea, pe baza expertizei în nutriție și comportament canin din 1926, Purina a creat DOG CHOW: o gamă adaptată de hrană cu ingrediente naturale selecționate precum spanac, morcov, cicoare și cereale integrale. Inspirate de natură, produsele noastre oferă sănătate de la interior prin nutriția care îți ajută câinele să trăiască o viață activă și curioasă.

Ce tip de câine este al tău?
Știm că orice câine este cel mai fericit și mai sănătos atunci când este liber să-și trăiască viața la maxim, să exploreze lumea și să se distreze. Ce înseamnă #realdogs. Pentru a te ajuta să eliberezi adevăratul caracter al câinelui tău, am creat 6 tipologii de #realdogs în funcție de ceea ce îi face să dea din coadă, pentru inspirația ta.
AMICUL - Salută străinii ca pe vechi prieteni, și vechii prieteni ca pe familie. Sunt cei mai fericiți atunci când sunt alături de alți câini sau oameni.
BUFONUL - Viața este o scenă, iar ei sunt acolo să distreze! Pentru că nimic nu e mai amuzant decât un joc nou.
AVENTURIERUL - Iubesc să se arunce cu capul înainte. Să stropească, să înoate, să se rostogolească, iar cu cât murdăria e mai mare, cu atât mai bine!
MÂNCĂCIOSUL - Nu sunt doar motivați de mâncare ... sunt obsedați de ea! Explorează lumea prin gust.
VÂNĂTORUL - S-au născut pentru a se mișca rapid! De aceea au nevoie să alerge, să urmărească și să recupereze.
EXPLORATORUL - Fiecare plimbare este începutul unei noi misiuni ... săpat, cățărat și descoperit - ce probabil se va sfârși cu o baie.

Găsiți aici mai multe informații.

Înapoi la brandurile noastre