Totul despre îngrijirea pisicii tale sterilizate sau castrate

Totul despre îngrijirea pisicii tale sterilizate sau castrate

Îngrijirea pisicii sterilizate sau castrate

În timp ce sterilizarea/castrarea poate crește durata de viață și previne comportamentele nedorite, poate să și conducă la creșterea în greutate și apariția mai frecventă a problemelor ale tractului urinar. Pentru a echilibra aceste schimbări și a îmbunătății calitatea vieții pisicii tale, ia în considerare o hrană special creată pentru nevoile pisicilor sterilizate/castrate.

La ce să te aștepți după sterilizare (sau castrare)?

Pisicile sterilizate trec prin diverse schimbări metabolice și psihologice. Principalul risc pentru sănătatea lor constă în creșterea în greutate și sensibilizarea tractului urinar.

1. Se schimbă hormonii sexuali
- Poate scădea nivelul de activitate fizică
- Pisica ta poate consuma mai puțină energie
- Poate influența creșterea în greutate

2. Se schimbă comportamentul
- Scade frecvența urinatului
- Pot apărea calcifieri și pietre 
- Tractul urinar poate suferi 

Nutriție pentru pisicile sterilizate

Creată de medicii veterinari și nutriționiștii noștri, PURINA ONE STERILCAT este special concepută pentru a ajuta la menținerea unui metabolism sănătos, a unui tract urinar sănătos și pentru a controla greutatea pisicii după sterilizare/castrare. Aceasta îi oferă atât formula nutritivă unică de care are nevoie, cât și gustul delicios pe care îl dorește.

SUSȚINE METABOLISMUL SĂNĂTOS
Special concepută cu un nivel corespunzător de proteine și grăsimi pentru a menține sănătos metabolismul pisicii sterilizate. 

AJUTĂ LA CONTROLUL GREUTĂȚII
Ajută la menținerea masei musculare și la controlul greutății pisicii

SUSȚINE UN TRACT URINAR SĂNĂTOS 
O formulă nutrițională completă care include un nivel echilibrat de minerale, necesar pentru menținerea sănătății tractului urinar

Toate sortimentele de hrană PURINA ONE conțin BIFENSIS, o formulă nutritivă unică, creată pentru a întări sistemul imunitar natural al pisicii cu rezultate vizibile la exterior.
Asigură-te că pisica ta primește nutrienții de care are nevoie pe parcursul vieții cu ajutorul formulei Purina One Adult

Indiferent de alegerea pe care o faci legată de hrănirea pisicii, cel mai important e să fie sănătoasă și fericită. Ai grijă de nutriția ei și bucură-te de rezultatele vizibile, știind că este sănătoasă.

PURINA ONE. Rezultate vizibile în prezent și în viitor.