Problemele pisicilor cu piele sensibilă

Totul despre îngrijirea blănii pisicii tale

Problemele de piele ale pisicii tale au o soluție

Pielea și blana sunt primele linii de apărare ale pisicii tale, așa că e important să le menții sănătoase. Unele pisici au pielea sensibilă, ceea ce le provoacă disconfort și influențează aspectul blănii. Acestor pisici le prinde bine o dietă specială pentru menținerea sănătății și frumuseții pielii și blănii.

Problemele pisicilor cu piele sensibilă

Nivelurile potrivite de nutrienți ajută la menținerea sănătății pielii și a frumuseții blănii. Când pisica ta se curăță singură, e posibil să înghită prea mult păr și să se formeze ghemotoace. Pielea sensibilă poate duce la următoarele probleme:

• Hiperkeratoza
• Pierderea părului
• Aspect deteriorat al blănii
• Piele uscată

Cum poate să ajute Purina One în mentinerea sănătății pielii?

Creată de medicii veterinari și nutriționiștii noștri, PURINA ONE COAT & HAIRBALL pentru a menține sănătatea pielii și blănii pisicii. Aceasta îi oferă atât formula nutritivă unică de care are nevoie, cât și gustul delicios pe care îl dorește.

DOVEDIT CĂ MENȚINE PIELEA SĂNĂTOASĂ ȘI BLANA LUCIOASĂ
Nutrienți cheie, inclusiv proteine de înaltă calitate, vitamine și acizi grași esențiali.

REDUCE FORMAREA GHEMOTOACELOR DE PĂR
Diminuează formarea ghemotoacelor de păr datorită conținutului ridicat de fibre și a unei combinații speciale de fibre, inclusiv celuloză.

REDUCE PIERDEREA EXCESIVĂ A PĂRULUI
Bogată în proteine de calitate și cu nivelurile optime de nutrienți cheie care limitează pierderea excesivă a părului.

Toate sortimentele de hrană PURINA ONE conțin BIFENSIS, o formulă nutritivă unică, creată pentru a întări sistemul imunitar natural al pisicii cu rezultate vizibile la exterior.

Asigură-te că pisica ta primește toți nutrienți necesari în etapa de viață actuală cu ajutorul formulei noastre Purina One pentru pisici adulte. 

Indiferent de alegerea pe care o faci legată de hrănirea pisicii, cel mai important e să fie sănătoasă și fericită. Ai grijă de nutriția ei și bucură-te de rezultatele vizibile, știind că este sănătoasă.

PURINA ONE. Rezultate vizibile în prezent și în viitor.