Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
O descoperire majoră în gestionarea alergenilor de pisică

O descoperire majoră în gestionarea alergenilor pisicilor.

.

Oamenii de ştiinţă Purina au găsit o modalitate de a reduce, în mod sigur, nivelurile active ale celui mai mare alergen găsit în saliva pisicilor.

Aceasta este o descoperire semnificativă, din moment ce poate transforma modul în care oamenii gestionează alergenii produşi de pisici. Acum, în loc să-şi limiteze expunerea la pisici, persoanele pot limita, în schimb, expunerea la alergen.

Aceşti alergeni au creat o barieră imensă în ceea ce priveşte deţinerea de pisici şi pot limita interacţiunile drăgăstoase dintre pisici şi iubitorii acestora. Descoperirea noastră are potenţialul de a transforma modul în care oamenii gestionează alergenii produşi de pisici.

Dr. Ebenezer Satyaraj, imunolog Purina

  • Nu mai puţin de 1 din 5 adulţi, din întreaga lume, reacţionează la alergenii produşi de pisici.
  • Evitarea sau relocarea este o recomandare des întâlnită pentru gestionarea acestor alergii.

Impactul alergenilor produşi de pisici

Multe persoane depun eforturi considerabile pentru a reduce alergenii din mediul lor înconjurător, precum curăţenia zilnică şi spălarea frecventă. Alergenii produşi de pisici pot limita interacţiunile oamenilor cu pisicile şi, din păcate, aceştia sunt de asemenea unul dintre motivele frecvente pentru care pisicile sunt date la adăposturi. Din această cauză, alergenii pot crea o barieră suplimentară în adoptarea şi deţinerea unei pisici.

Logo-ul Purina Pet School
Expertiza Purina
Ce sunt alergenii produşi de pisici?
Deşi majoritatea persoanelor consideră că alergenii produşi de pisici provin de la blana sau mătreaţa acestora, alergenul principal este Fel D1. Această proteină se găseşte iniţial în saliva pisicilor. Apoi, Fel D1 este transferat pe blana şi pe pielea pisicilor în timpul toaletării. Pe măsură ce pisica năpârleşte, alergenul de pe blană şi mătreaţă se răspândeşte prin casă.
Pisică și proprietar hipoalergic
Expertiza Purina
Dar pisicile hipoalergenice?
Contrar părerilor generale, nu există pisici cu adevărat hipoalergenice. Toate pisicile – chiar şi cele fără blană – produc Fel D1, indiferent de rasă, de vârstă, de sex sau de statutul acestora privind sterilizarea. În plus, nivelurile de Fel D1 nu sunt afectate de culoarea sau de lungimea blănii.

Fel D1: alergenul major produs de pisici

[Fel • De • Unu] substantiv

Aceasta este o proteină produsă în glandele sebacee (piele) şi salivare ale pisicii. Ea este transferată pe blana şi pielea pisicii în timpul toaletării, apoi se răspândeşte în mediul înconjurător, prin intermediul părului şi al mătreţii (coji uscate de piele).

Un mod prietenos cu pisicile şi revoluţionar de a gestiona alergenii produşi de acestea

După mai mult de un deceniu de cercetări, oamenii de ştiinţă Purina au descoperit că alergenul primar produs de pisici poate scădea atunci când acestea sunt hrănite cu o dietă ce are ca ingredient un produs pe bază de ou, cu anticorpi. Aceşti anticorpi prind şi blochează alergenul Fel D1 din saliva pisicilor, în mod sigur, iar acest Fel D1 inactiv este transferat pe blană în timpul toaletării. Aceasta este o abordare sigură, prietenoasă cu pisicile, nu intervine în producţia de Fel D1 şi nu schimbă fiziologia generală a pisicii.

Infografic Live Clear

Studiile noastre

Conform unui studiu de referinţă Purina, privind pisicile hrănite cu acest ingredient pe bază de ou, 97% dintre acestea au prezentat niveluri scăzute de Fel D1 activ pe blană şi mătreaţă. În medie, s-a înregistrat o scădere de 47% a Fel D1 activ pe blana pisicilor, începând din a treia săptămână de hrănire cu această dietă.

Scăderea Fel D1 activ pe blana şi mătreaţa pisicilor poate ajuta la reducerea alergenilor produşi de pisici, care se răspândesc în mediul înconjurător prin năpârlire.

O descoperire majoră în gestionarea alergenilor de pisică

Liveclear produs
Explorează gama de hrană
Pro Plan

O descoperire majoră în gestionarea alergenilor produşi de pisici

Credem că nimic nu trebuie să stea între tine şi pisica ta. Nici măcar alergenii produşi de aceasta. Descoperă diferenţa pe care gama noastră Pro Plan® Liveclear® o poate face în rutina ta de gestionare a alergenilor – pentru a vă aduce mai aproape, pe tine şi pisica ta.

Descoperă abordarea revoluţionară oferită de Purina.
Press Release CatAllergenBreakthru.pdf