Abordarea noastră față de bunăstarea animalelor

Bunăstarea animalelor

Pasiunea pentru animale

Echipa Purina e dedicată inițiativelor care ajută animalele să trăiască mai mult, mai fericit și mai sănătos, printr-o alimentație și o îngrijire adecvată. Ne asumăm responsabilitatea de a oferi produse sigure, gustoase și nutritive, fabricate la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Înțelegem și împărtășim sentimentele puternice de dragoste și respect pe care le au proprietarii pentru animalele lor, deoarece majoritatea avem și noi blănoși acasă. De aceea, pentru Purina, bunăstarea pisicilor și câinilor este principala prioritate și e o responsabilitate pe care nu o vom compromite.

Îngrijirea câinilor și pisicilor în Centrele de îngrijire a animalelor

Purina deține Centre de îngrijire a animalelor pentru a înțelege mai bine preferințele naturale, nevoile alimentare și comportamentele de relaționare ale câinilor și ale pisicilor. Toate animalele noastre au nume, primesc atenție individuală și sunt tratate cu respect și afecțiune de către personalul bine pregătit și iubitor. Socializarea și interacțiunea zilnică fac parte din programele noastre de extindere, care includ pregătire, joacă de grup și acces la jucării.

Studii de hrănire și îngrijire, care implică pisici și câini

Purina este dedicată creării de hrană care să placă pisicilor și câinilor, oferind o alimentație care le sporește sănătatea și bunăstarea. Studiile efectuate de sau pentru Purina contribuie cu descoperiri care duc la îmbunătățirea sănătății și a bunăstării câinilor și pisicilor din întreaga lume. Purina execută numai procedurile care sunt adecvate pentru câini și pisici și care corespund excelenței în îngrijirea veterinară. Nu participăm la nicio cercetare invazivă, care să cauzeze vătămări sau îmbolnăviri, ori care are ca rezultat eutanasierea câinilor sau a pisicilor.