Purina One Mini WEIGHT CONTROL, Curcan și Orez
WEIGHT CONTROL
Curcan și orez

Hrană uscată WEIGHT CONTROL, Curcan și Orez, 800g


Câinele tău de talie mică are nevoi nutriționale specifice. De aceea, experții Purina au creat hrana Purina ONE Mini pentru câinii de talie mică. Hrana specializată și avansată conține o combinație de bulete crocante și bulete cu o textură mai moale* special concepute pentru cavitatea bucală de dimensiuni mici a câinelui. Acum îi poți oferi câinelui tău rețete gustoase, create special pentru nevoile sale nutriționale. Încearcă gama Purina ONE Mini pentru a observa rezultate vizibile asupra bunăstării câinelui tău. • Hrana Mini Weight Control are la bază o rețetă hrănitoare pentru câini de peste 1 an, bogată în carne de vită cu niveluri ridicate de antioxidanți, pentru un sistem imunitar puternic și substanțe nutritive esențiale pentru sănătatea orală.

Disponibil în varianta: 800g
Arome: Bogat în carne de curcan, cu orez
CUMPĂRĂ ACUM


Informații Nutriționale

Compoziție:

Proteină de pui deshidratată, grâu, porumb, curcan (14%), pulpă de sfeclă deshidratată, fibre vegetale, orez (4%), digest, făină de soia, grăsime animală, gluten, glicerol, substanțe minerale, crupe de porumb, propilenglicol, faină din malț, ulei de pește.

Aditivi nutriționali:

IU/kg: IU/kg: Vitamina A: 30 000; Vit. D3: 977; Vit. E: 550.
mg/kg: Vit. C: 210; Sulfat de fier monohidrat: 228; Iodat de calciu anhidru: 2,9; Sulfat de cupru pentahidrat: 45; Sulfat de mangan monohidrat: 109; Sulfat de zinc monohidrat: 386; Selenit de sodiu: 0,26.

Constituenți analitici:

Proteine: 27,0%; Grăsime: 10,0%; Cenușă: 8,5%; Fibre: 2,5%.

Recomandări privind hrănirea

Valoarea zilnică recomandată (g/zi)

Greutatea câinelui (kg) Cantitatea (g/zi)
Menținere
Cantitatea (g/zi)
Scădere în greutate
1-5 40 - 115 30/35 - 95/100
5-10 115 - 185 95/100 - 150/160
>10 +10g per kg greutate corporală +10g per kg greutate corporală

OneMini Dog

Cantitățile zilnice recomandate trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al câinelui tău și de condiția lui fizică. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie. În cazul folosirii PURINA ONE pentru prima dată, recomandăm schimbarea treptată prin amestecarea unei cantități tot mai mari de PURINA ONE cu alimentele curente ale câinelui, pe o perioadă de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv să se adapteze la schimbare. Produsul trebuie stocat într-un spaţiu uscat şi răcoros.