Cum să-ți alegi pisica

Cum să-mi iau o altă pisică

Învață mai multe despre noua ta prietenă felină

Cum să-i faci cunoştinţă pisicii cu alte animale de companie

Pisicile sunt animale independente, iar acesta este un motiv suplimentar pentru care sunt atât de potrivite ca animale de companie, în special pentru cei care se potrivesc cu un prieten blănos mai puțin solicitant.
Află mai multe

Cum să îți primești noua pisică acasă

Când noua ta pisică sau noul tău pisoi trebuie să vină acasă în curând, este normal să fii foarte entuziasmat. În aceste ultime zile înainte de sosirea sa, sunt multe lucruri care te vor ține ocupat. Vei dori să îți întâmpini noul prieten felină într-un mediu cald și prietenos, unde să se simtă în siguranță și confortabil, așa că o mică planificare de început se va transforma într-un drum lung până o vei acomoda în noua casă.
Află mai multe

Cum să-ţi faci casa prietenoasă pentru pisici

Noua ta pisică e prețioasă, așa că vei dori să-ți faci casa și grădina cât mai sigure pentru ea. De unde începi așadar crearea unei case și grădini sigure pentru pisică?
Află mai multe

Cum să-ți alegi pisica

Decizia de a adopta o nouă pisică este atât de captivantă, dar poate ridica și o mulțime de întrebări. De exemplu, ce rasă ți-ar plăcea? Poți face față provocării unui pisoi obraznic sau un adult mai calm s-ar potrivi mai bine stilului tău de viață?
Află mai multe

Adoptarea unei pisici

Adoptarea unei pisici este un lucru minunat și plin de satisfacții, deoarece nu numai că vei aduce un nou membru în familie, dar vei oferi unui animal o altă șansă la o casă fericită.
Află mai multe

Întrebări frecvente despre sterilizare (PISICĂ)

Ai făcut o nouă achiziție blănoasă în familia ta - fantastic! Când pisicuța ta e încă atât de mică și drăguță, poate fi dificil să ți-o imaginezi având pui.
Află mai multe