DualNature™ cu Spirulină pentru Pisici Sterilizate bogat în Vită

PURINA ONE® DualNature™ conține Spirulină naturală și oferă o combinație delicioasă de bulete în două texturi diferite. Este o hrană 100% completă și echilibrată, formulată fără adăugarea de coloranți artificiali, conservanți sau arome. Conține nutrienți esențiali și e bogată în vită pe gustul pisicii tale. 

Spirulina e un ingredient natural care susține sănătatea funcției imunitare a pisicii tale. E o algă verde-albăstruie care crește în apele calde din zonele tropicale și subtropicale ale lumii, fiind cunoscută pentru profilul său nutrițional unic și robust care oferă numeroase beneficii pentru sănătate. 

Vine într-o combinație savuroasă de bulete cu textură crocantă și bulete cu textură moale, conținând proteine de înaltă calitate ca sursă consistentă de aminoacizi pentru susținerea sănătății tractului digestiv. 

Dezvoltată de veterinarii și nutriționiștii Purina, hrana PURINA ONE® DualNature™ are o formulă cu ingrediente de înaltă calitate, vita fiind ingredientul principal. 

Pentru a-i asigura pisicii tale un regim complet și echilibrat care îi susține toate nevoile, oferă-i hrana PURINA ONE® DualNature™. 

​Citește mai mult