Pentru ei, toată pasiunea noastră
Mâncare pentru pisici Friskies
Friskies Cat
Noi toți, cei de la Friskies, facem tot ce putem pentru a face ceea ce spunem. Pentru pisica ta și pentru tine. De aceea, fiecare produs Friskies® vine cu cele 5 promsiuni Friskies, pentru pisici fericite și sănătoase.

Ce sunt cele 5 promisiuni Friskies?

Din ziua în care ți-ai adus pisica acasă, ai făcut un angajament - o promisiune de a o menține fericită și sănătoasă pe tot parcursul vieții. De aceea, am făcut 5 promisiuni proprii – cele 5 promisiuni Friskies. Folosind decenii de cunoștințe și expertiză, promitem să îți hrănim pisica din prima zi și întotdeauna, cu hrană care e atât gustoasă, cât și 100% completă și echilibrată.

 

 

 

Descoperă cele 5 Promisiuni Friskies mai jos:

Nutriție

100% nutriție completă și echilibrată pentru o viață fericită și sănătoasă din prima zi și întotdeauna, cu un gust pe placul animalului tău de companie.

La Friskies®, rețetele noastre de mâncare pentru pisici sunt realizate cu un amestec de proteine ​​pe bază de animale și plante. Proteinele sunt realizate din aminoacizi și pot fi derivate atât din surse animale, cât și din surse vegetale. Cele mai multe ingrediente proteice nu au toți aminoacizii în proporția potrivită și, prin urmare, sunt ineficiente ca o singură sursă de proteine.

Combinarea cu atenție a diferitelor surse de proteine poate duce la echilibrul corect al aminoacizilor.

Calitate

De peste 85 de ani, suntem motivați să creăm o hrană echilibrată care menține fericite și sănătoase animalele pe care le iubim.

Echipa noastră de experți nutriționiști, veterinari, cercetători din domeniul alimentar și specialiști în comportamentul animalelor lucrează împreună la crearea de hrană care să sprijine și să mențină sănătatea și bunăstarea animalelor. Scopul nostru este simplu: să facem animalele de pretutindeni cât se poate de fericite și sănătoase.

Ingredientele pe care le alegem sunt o parte foarte importantă a muncii noastre. Folosim materii prime de origine animală (cum ar fi puiul, vita, mielul sau peștele), legume, cereale și vitamine pentru a crea rețete gustoase și nutritive.

Trasabilitate

Lucrăm din greu pentru a ne asigura că toate rețetele noastre de mâncare pentru pisici sunt făcute cu ingrediente de înaltă calitate, selectate cu atenție de la furnizori cunoscuți și de încredere. Furnizorii noștri sunt selectați și auditați în mod regulat, astfel încât suntem siguri că respectă reglementările noastre privind siguranța produselor alimentare și a ambalajelor, precum și aprovizionarea responsabilă și calitatea.

Pentru a ne asigura că aceste criterii sunt îndeplinite, verificăm periodic furnizorii noștri și solicităm mai multe certificări, inclusiv:

Certificarea HACCP (punctul de control critic al analizei riscurilor) pentru a asigura identificarea și controlul tuturor pericolelor de siguranță care pot apărea în proces;

Certificarea GFSI (global Food Safety Initiative) pentru a se asigura că instalațiile alimentare procesează alimente sigure (această certificare este utilizată și pentru procesarea alimentelor umane);

Auditul SMETA (Sedex Members Ethical Trade Audit) evaluează comportamentul etic, cum ar fi munca, sănătatea, siguranța, etica mediului și a afacerilor, precum și inițiativa viitoare a furnizorului.

Expertiză

Expertiza noastră în hrana pentru animale de companie a fost bine stabilită, motiv pentru care toate rețetele noastre sunt dezvoltate de echipa noastră de nutriționiști Purina de înaltă calificare. Ralston-Purina® și-a deschis facilitatea de studii nutriționale la Grey Summit, Missouri, în 1926. Compania noastra are peste 90 de ani de experiență și toate rețetele noastre sunt dezvoltate de specialiști în produse, în colaborare cu diferiti experți în nutriție și ingrediente.

Dar asta nu e tot, avem, de asemenea, experți în ambalare, reglementare și procese pentru a te asigura că oferi cele mai bune produse animalului vostru de companie.

Cel mai important, nutriționiștii noștri sunt experți în domeniul lor pentru a se asigura că animalele de companie primesc nutriția de care au nevoie. Când formulăm hrana pentru pisici, fiecare nouă dezvoltare a rețetelor implică medici veterinari, asigurându-te că sănătatea pisicii tale este prioritatea noastră principală.

Obiectivul pentru 2025

În aprilie 2018, Nestlé și-a anunțat obiectivul ca toate ambalajele să fie reciclabile și reutilizabile până în 2025. Obiectivul Purina este ca niciunul dintre ambalajele produselor noastre, inclusiv plasticul, să nu ajungă în coșul de resturi menajere. Nestlé crede că există o nevoie urgentă de a minimiza impactul pe care îl au ambalajele asupra mediului înconjurător.