Pentru ei, toată pasiunea noastră
Bakers

Aditivii din hrana Bakers cauzează probleme comportamentale la câini?

Recunoaştem că poveştile din mass-media au legat aditivii din hrana pentru câini, precum BAKERS, de problemele comportamentale la câini, însă această legătură este o concepţie eronată.

Iubim câinii – mulţi dintre noi, cei de la Bakers, suntem stăpâni de câini! Iar scopul nostru este acela de a crea o hrană excelentă, care menţine câinii fericiţi şi sănătoşi.

Ideea că hrana comercială pentru animale de companie este una din principalele cauze ale problemelor comportamentale la câini este o concepţie generală eronată. Adesea se presupune că dieta unui câine este cea care declanşează problemele comportamentale, dar rareori hrana este de fapt cauza acestora. Motivele problemelor comportamentale ale unui câine pot include mediul în care se află acesta şi experienţele sale prezente şi anterioare. În cele din urmă, fiecare câine este diferit şi fiecare problemă comportamentală este unică. În cazul în care câinele tău are probleme comportamentale, recomandăm să ceri sfatul unui medic veterinar, pentru că acestea pot indica schimbări în privinţa stării sale de sănătate.

Aditivii din Bakers sunt reglementaţi în mod strict şi sunt evaluaţi cu atenţie, în conformitate cu legea UE. Experţii nu au găsit nicio dovadă fundamentală care să sugereze că există o legătură între aditivii din hrana pentru animale de companie şi problemele comportamentale ale câinilor.