Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Hrană pentru câini Seniori

Ajută-ţi câinele să rămână activ şi să se bucure de viaţă până la bătrâneţe, oferindu-i nutrienţii esenţiali de care are nevoie în această etapă a vieţii. Descoperă reţetele noastre delicioase pentru câini seniori.
Labrodor lângă bolul cu hrană
Filtru
Filtre:
Arată 1 - 1 din 1
PRPN ACPRTCT Dog Adl 7+ PUI

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION ADULT 7+, Toate Taliile, Pui, hrană uscată pentru câini

0.0

(0)

 

Hrana noastră pentru câini seniori este preparată cu ingrediente naturale selectate, care vor ajuta la susţinerea unei îmbătrâniri sănătoase a câinelui tău aflat la o vârstă înaintată. Atunci când câinele atinge vârsta de aproximativ șapte ani - puțin mai tânăr la rasele mari (cinci-șase ani) și mai mare la rasele mici (în jur de nouă ani) - este în general considerat "senior". 

Experţii noştri au creat reţete delicioase cu nutrienţi esenţiali pentru a ajuta la mobilitatea articulaţiilor, la îngrijirea inimii şi la menţinerea unui sistem imunitar sănătos, pentru ca tu şi câinele tău să vă puteţi bucura în continuare de un stil de viaţă activ şi distractiv, chiar şi atunci când animalul tău de compania ajunge la o vârstă înaintată. De la hrana uscată pentru câini Pro Plan formulată ştiinţific, la reţetele delicioase Beta create special pentru nevoile câinilor seniori, vei găsi o hrană pentru câini care este irezistibil de delicioasă, dar şi plină de nutrienţi, pentru a-ţi susţine câinele pe măsură ce acesta înaintează în vârstă.