ALEGEM RESPONSABIL
SURSELE DE APROVIZIONARE

Obiectivul nostru: Până în 2022: 100% din ingredientele cu fructe de mare vor fi obținute din surse de aprovizionare atent selecționate

REALIZĂRILE NOASTRE PÂNĂ ÎN PREZENT LA NIVEL EUROPEAN


În 2020: 76% din ingredientele cu fructe de mare și 99% din ingredientele cu soia au fost obținute în mod responsabil. Suntem determinați în atingerea obiectivului de a obține în mod responsabil 100% din fructele de mare, așa că suntem siguri că ne vom putea atinge obiectivul până în 2022. Cu toate că am făcut progrese mari, este o provocare să ne procurăm în mod responsabil toată cantitatea de pește necesară. Situația din ultima periodă, COVID, izolarea țărilor și faptul că navele au rămas deseori în port din cauza lipsei de pescari, au dus la reducerea efectivelor unor specii de pește și la aprovizionarea cu pește. Procentul nostru de ingrediente din fructe de mare provenite din surse responsabile, conform definiției Nestlé, este evaluat de Sustainable Fisheries Partnership.
În 2019: 53% din ingredientele cu fructe de mare au fost obținute în mod responsabil * conform cu Nestlé Responsible Sourcing Guidelines.

Promisiuni Purina

PUNCTUL NOSTRU DE VEDERE: PURINA ȘI APROVIZIONAREA DIN SURSE RESPONSABILE

Fie că ești proprietar de animal de companie, distribuitor sau medic veterinar, cu toții ne dorim să știm de unde provin ingredientele din produsele Purina și ce impact au asupra mediului prin modul de aprovizionare.


La Purina, atenția noastră pentru o aprovizionare responsabilă este într-o continuă dezvoltare. Ne-am angajat să ne asigurăm că furnizorii noștri produc materie primă de înaltă calitate într-un mod responsabil și durabil. Lucrăm deja cu furnizorii noștri pentru a asigura o trasabilitate corespunzătoare și cu terți parteneri pentru evaluarea întregului lanț de aprovizionare. De exemplu, lucrăm cu organizații precum Proforest și Sustainable Fisheries Partnership pentru a determina cât de responsabile sunt practicile noastre.
Ca și practică, nu numai că lucrăm cu organizațiile noastre partenere, dar echipa noastră se întâlnește adesea cu furnizori și cumpărători, și vizitează unitățile de producție. Acest lucru ne oferă o bună înțelegere a modului în care operează furnizorii noștri. Pentru PURINA aprovizionarea responsabilă este importantă. De aceea, am stabilit strategii pe termen lung de aprovizionare pentru ingredientele din produsele noastre, astfel încât consumatorii, distribuitorii cât și medicii veterinari să poată avea încredere în sursele de aprovizionare din care provin ingredientele noastre.

99% DIN SOIA ESTE OBȚINUTĂ DIN SURSE DE APROVIZIONARE RESPONSABILE