PROMISIUNILE
PURINA

Când vine vorba de nutriție, PURINA e partenerul de încredere al animalelor de companie și a celor care le iubesc. Însă eforturile noastre nu se opresc aici. Promitem să contribuim la bunăstarea câinilor și a pisicilor, a oamenilor care au grijă de ele și a planetei care ne găzduiește pe noi toți prin acțiuni care depășesc atribuțiile de zi cu zi. Inițiativele noastre sunt ghidate de cele 10 promisiuni PURINA, pe care te invităm să le explorezi.


Promitem să informăm copiii despre îngrijirea responsabilă a animalelor de companie

Promisiunea PURINA cu numărul 7 este să ne asigurăm că din ce în ce mai mulți copii află informații despre îngrijirea cu responsabilitate a animalelor de companie. De aceea, am lansat PURINA PET SCHOOL, un proiect de informare a copiiilor care îți oferă materiale video educative și broșuri pe care te invităm să le descoperi alături de copilul tău.

copiii si animalele de companie

Promitem să imbunătățim ambalajele produselor noastre pentru a reduce impactul negativ asupra mediului

Promisiunea PURINA cu numărul 9 este să ne asigurăm că alimentele pe care le producem sunt păstrate în stare proaspătă, în timp ce reducem complexitatea ambalajelor pentru a fi cât mai ușor posibil reciclate. Explorăm noi materiale pe bază de hârtie și promitem să folosim până în 2025 ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile.

ambalaje reciclabile

Promitem să alegem responsabil sursele de aprovizionare pentru produsele noastre

Promisiunea PURINA cu numărul 10 este ca 100% din ingredientele cu fructe de mare să fie obținute în mod responsabil până în 2022. Cu toate că până în 2020, 76% din ingrediente din fructele de mare au fost obținute în mod responsabil și 99% din soia a fost trasabilă și obținută în mod responsabil, suntem pasionați de realizarea obiectivului de a obține în mod responsabil 100% din ingredientele noastre.

Surse de aprovizionare Purina

10 Promisiuni Purina

Însă toate promisiunile PURINA sunt o prioritate și se concretizează în acțiuni de responsabilitate pe care le facem zi de zi. Iată-le pe fiecare în parte!

inovare transparenta fara coloranti reducere risc obezitate adoptare animale de companie prezenta animalelor de companie la birou ingrijirea animalelor de companie la birou joburi tineri europa reducerea impactului negativ asupra mediului surse aprovizionare