OpenOpen

PROMISIUNILE
PURINA

Când vine vorba de nutriție, PURINA e partenerul de încredere al animalelor de companie și a celor care le iubesc. Însă eforturile noastre nu se opresc aici. Promitem să contribuim la bunăstarea câinilor și a pisicilor, a oamenilor care au grijă de ele și a planetei care ne găzduiește pe noi toți prin acțiuni care depășesc atribuțiile de zi cu zi. Inițiativele noastre sunt ghidate de cele 10 promisiuni PURINA, pe care te invităm să le explorezi.


Purina Pet School

Promisiunea PURINA cu numărul 7 este să ne asigurăm că din ce în ce mai mulți copii află informații despre îngrijirea cu responsabilitate a animalelor de companie. De aceea, am lansat PURINA PET SCHOOL, un proiect de informare a copiiilor care îți oferă materiale video educative și broșuri pe care te invităm să le descoperi alături de copilul tău.

copiii si animalele de companie

10 Promisiuni Purina

Însă toate promisiunile PURINA sunt o prioritate și se concretizează în acțiuni de responsabilitate pe care le facem zi de zi. Iată-le pe fiecare în parte!

inovare transparenta fara coloranti reducere risc obezitate adoptare animale de companie prezenta animalelor de companie la birou ingrijirea animalelor de companie la birou joburi tineri europa reducerea impactului negativ asupra mediului surse aprovizionare