Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Felix Party Mix Original Mix

Felix Party Mix Original Mix

Trăiește mai multe momente plăcute alături de pisica ta cu noul Felix Party Mix - care conține un mix irezistibil și colorat de recompense, pline de arome delicioase și ademenitoare, într-o textură atrăgătoare.

CUMPĂRĂ ACUM

INGREDIENTE
Carne și produse derivate de natură animală (33% din care 8% pui, 2% ficat, 0,2% curcan), cereale, uleiuri și grăsimi, extracte de proteine vegetale, substanțe minerale, drojdii, pește și produse derivate din pește.

ADITIVI:

Aditivi nutriționali:

UI/kg:

Vit. A: 32000;

Vit. D3: 1040;

Vit. E: 170;

mg/kg:

Sulfat de fier monohidrat: 84;

Iodat de calciu anhidru: 1,3;

Sulfat de cupru pentahidrat: 8,8;

Sulfat de mangan monohidrat: 30;

Sulfat de zinc monohidrat: 77;

Selenit de sodiu 0,091.

Coloranți și antioxidanți.

CONSTITUENȚI ANALITICI:

Proteine vrute: 35,5%

Conținut de grăsimi: 19,5%

Cenușă brută: 9,0%

Fibre brute: 0,5%

Acizi grași Omega 6: 2,6%.

felix
GHID DE HRĂNIRE

Pentru o pisică adultă, cu greutate medie de aproximativ 4 kg, oferă 13g sau aproximativ 35 bucăți pe zi în cel puțin 2 mese separate. Apa proaspătă și curată trebuie să fie în permanență la dispoziție. Pentru sănătatea pisicii tale, respectă ghidul de hrănire și ajustează masa principală în consecință.

Pentru cantitatea medie recomandată pentru menținerea greutății la adult s-au luat în considerare pisici cu activitate moderată aflate în condiții de temperatură normale.

Nevoile individuale variază și cantitățile de hrană trebuie adaptate corespunzător pentru a menține o greutate normală și sănătoasă a pisicii. Pisica trebuie supravegheată atunci când primește gustarea. A se servi la temperatura camerei.