INDOOR, Cu conținut bogat în Curcan și Cereale Integrale

​Pisicile care locuiesc în apartament au tendința de a-și spăla blana mai des, lucru care poate duce la formarea excesului de păr în stomac, iar stilul lor de viață mai puțin activ poate însemna o creștere în greutate. De aceea este important să alegi o hrană specială care să se potrivească stilului lor de viață.

Purina ONE INDOOR cu Bifensis, hrana uscată special concepută pentru pisicile de apartament, ajută la menținerea nevoilor dietetice ale pisicii tale. Dezvoltată de medicii veterinari și nutriționiști, această hrană oferă pisicilor toate substanțele nutritive esențiale de care au nevoie la fiecare masă, inclusiv acizii grași Omega 6. Hrana pentru pisici Purina ONE Indoor cu curcan alimentează necesarul redus de energie și contribuie la reducerea formării ghemotoacelor de păr din stomac. Fibrele din această formula elimină de două ori mai mult păr din stomac în doar 14 zile*. Această hrană conține un nivel ridicat de proteine pentru o condiție fizică ideală și sănătoasă a organismului și un conținut mai scăzut de grăsimi pentru a preveni creșterea în greutate. De asemenea, conține cicoare, un ingredient natural care reduce mirosurile din litieră. Această hrană contribuie la menținerea unei microflore intestinale echilibrate pentru un sistem digestiv sănătos. Încearcă acum hrana Purina ONE Indoor cu Bifensis.

Purina ONE BIFENSIS este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior.

Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană.

Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.

*Studiu Purina

​Citește mai mult