Totul despre îngrijirea tractului urinar al pisicii tale

Totul despre îngrijirea tractului urinar al pisicii tale

Susține sănătatea tractului urinar al pisicii

Sistemul urinar joacă un rol vital în menținerea sănătății pisicii tale și este valabil pentru orice vârstă, mai ales pe măsură ce pisica înaintează în vârstă. Dacă pisica ta are o sensibilitate a tractului urinar atunci îi va fii benefică hrănirea cu o formulă specială destinată să-i protejeze și să îi susțină sănătatea tractului urinar.

Importanța sănătății tractului urinar pentru pisici

Tractul urinar joacă un rol vital în sănătatea generală a pisicii tale, pentru că are misiunea de a elimina toxinele din corp.

1. Corpul pisicii tale produce radicali liberi în mod natural:
- Afectează celulele
- Afectează tractul urinar

2. Predispoziție genetică și factori care țin de digestie, precum dezechilibrul mineral
- Schimbări în PH-ul urinii
- Riscul de a dezvolta nisip, pietre și alte probleme ale tractului urinar
- Inflamarea tractului urinar

Îngrijirea sistemului urinar pentru pisici

Creată de medicii veterinari și nutriționiștii noștri, PURINA ONE URINARY CARE susține sănătatea rinichilor și a tractului urinar și îl protejează împotriva inflamației. Aceasta îi oferă atât formula nutritivă unică de care are nevoie, cât și gustul delicios pe care îl dorește.

1. AJUTĂ LA SUSȚINEREA TRACTUL URINAR ÎMPOTRIVA INFLAMAȚIEI
Acizii grași Omega 3 protejează tractul urinar împotriva inflamație SUSȚINE SĂNĂTATEA RINICHILOR Antioxidanții susțin sănătatea rinichilor

2. AJUTĂ LA CONTROLUL PH-ULUI URINAR ȘI SUSȚINE SĂNĂTATEA TRACTULUI URINAR
Un conținut echilibrat de minerale ajută la controlul PH-ului urinar și susține sănătatea tractului urinar.

Toate sortimentele de hrană PURINA ONE conțin BIFENSIS, o formulă nutritivă unică, creată pentru a întări sistemul imunitar natural al pisicii cu rezultate vizibile la exterior.

Indiferent de alegerea pe care o faci legată de hrănirea pisicii, cel mai important e să fie sănătoasă și fericită. Ai grijă de nutriția ei și bucură-te de rezultatele vizibile, știind că este sănătoasă. PURINA ONE. Rezultate vizibile în prezent și în viitor.