Blană lucioasă

pisica-sanatoasa-fericita-in-3-saptamani

blana-lucioasa

piele-sanatoasa
OCHI LUMINOȘI ȘI BLANĂ LUCIOASĂ
Acizii grași OMEGA 6, vitaminele și mineralele din hrana PURINA ONE BIFENSIS® contribuie la frumusețea pielii și a blănii, precum și la strălucirea și sănătatea ochilor.

Însă blana lucioasă e doar unul dintre rezultatele vizibile pe care le oferă hrana PURINA ONE BIFENSIS®:

nivel-crescut-de-energie

nivel-crescut-de-energie Prima săptămână:
nivel crescut de energie


digestie-sanatoasa A doua săptămână:
digestie sănătoasă


blana-lucioasa A treia săptămână:
blană lucioasă, piele fină, ochi strălucitori


imunitate-naturala Pe termen lung:
sistem imunitar puternic și poftă de viață


Creată de medicii veterinari și nutritioniștii Purina, PURINA ONE BIFENSIS® conține bacterii funcționale benefice și toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană.

Ai la dispoziție o gamă largă de rețete gustoase cu ingrediente de înaltă calitate. Alege sortimentul potrivit nevoilor pisicii tale.

PURINA ONE ADULT cu Pui

PURINA ONE ADULT cu Somon

PURINA ONE Coat & Hairball cu Pui

PURINA ONE Indoor cu Curcan


pisica-blana-lucioasa
O blană lucioasă și o piele fină sunt semnul unei pisici sănătoase. Uite cum să le îngrijești pentru a le menține într-o condiție excelentă:

PERIAT REGULAT
Când pisica ta își linge blana, ea ingerează și firele moarte de păr. Atunci când năpârlește, se pierd cantități și mari de păr care pot forma o minge în stomac. Pentru a scădea cantitatea de păr ingerat, perie-ți pisica în mod regulat. Frecvența depinde de lungimea firului ei de păr – cu cât mai lung, cu atât trebuie să primească mai multă atenție.
Știai că o pisică de apartament își petrece aproximativ 30% din timpul în care e trează lingându-și blana?

ATENȚIE LA SEMNALE
Starea exterioară a pielii pisicii tale e un bun indicator al sănătății ei interioare. Urmărește semnalele care ar putea indica probleme, cum ar fi dacă pisica ta se scarpină sau linge mai mult decât de obicei sau dacă are iritații și mătreață. Sursa poate varia de la purici și căpușe până la alergii de sezon sau stres. Șampoanele speciale, recomandate de medicul veterinar, pot fi extrem de utile.

pisica-jucandu-se
HRANĂ ECHILIBRATĂ ȘI COMPLETĂ
Proteinele sunt esențiale pentru înnoirea părului, grasimea îi oferă stralucire si flexibilitate, iar zincul si cuprul contribuie la menținerea culorii și a luciului. Oferă-i pisicii tale o hrană care conține acești nutrienți în proporții optime.

Ajută-ți pisica să fie sănătoasă, fericită și plină de viață în doar 3 săptămâni. Începe provocarea!|