Spirulina e o algă verde-albăstruie care crește în apele calde de la tropice, cum ar fi în Hawaii, și în zonele subtropicale ale lumii. Face parte dintr-o familie de microalge care au contribuit la dezvoltarea vieții pe Pământ și care e prezentă pe planeta noastră de 3 miliarde de ani!

Conține proteine, fier, vitamine, minerale, acizi grași esențiali, pigmenți cu proprietăți antioxidante... și chiar mai mult.

Datorită profilului său nutrițional excelent, se știe că Spirulina e benefică pentru sănătatea oamenilor, precum și a câinilor și pisicilor. Printre numeroasele ei beneficii se află abilitatea excepțională de a contribui la susținerea funcției imunitare.

Experții Purina examinează în mod constant studiile și literatura de specialitate despre ingrediente. După evaluarea potențialelor beneficii ale acelor ingrediente în viața animalelor, aceștia își folosec expertiza pentru a le include în hrana creată special pentru ele. Cu Purina ONE DualNature, acum pot aduce acest ingredient excepțional - Spirulina - din natură în bolul pisicii tale, pentru a-i susține sistemul imunitar.