OpenOpen
PURINA ONE STERILCAT cu Vită și Grâu

PURINA ONE STERILCAT cu conținut bogat în Vită și Grâu

Purina ONE Sterilcat este hrana uscată special concepută pentru a ajuta la menținerea unui metabolism sănătos după castrare sau sterilizare. Aceasta menține tractul urinar sănătos, fiind susținută de mineralele echilibrate din compoziție. Controlul greutății este susținut de un raport diferit de proteine și grăsime atunci când este urmat ghidul de hrănire. Purina ONE BIFENSIS este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior. Creată de medicii veterinari și nutriționiștii Purina, Purina ONE BIFENSIS conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fară coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.
Disponibil în următoarele gramaje: 200 gr, 800 gr

Special concepută pentru a ajuta la menținerea unui metabolism sănătos după sterilizare

Special concepută pentru a ajuta la menținerea unui metabolism sănătos după sterilizare/castrare

Controlul greutății susținut de un raport mai mare de proteine/grăsime

Controlul greutății susținut de un raport mai mare* de proteine/grăsime, atunci când este urmat ghidul de hrănire *+15% față de formula generală pentu adulți

Tract urinar sănătos, susținut de minerale echilibrate

Tract urinar sănătos, susținut de minerale echilibrate

Ingrediente:

Vită (16%), proteine din carne deshidratată de pasăre, grâu (14%), făină de soia, porumb, gluten din făină de porumb, grăsime animală, gluten din făină de grâu, pulpă de sfeclă deshidratată, rădăcină de cicoare deshidratată, substanțe minerale, digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii.

Constituenti analitici:

Proteină brută: 37,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 13,0%
Cenușă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 4,0%
Acizi grași Omega 6: 2,0%

Aditivi:

UI/kg:
Vit. A: 36960
Vit D3: 1200
Vit E: 460
Mg/kg:
Vit C: 140
Taurină: 780

Ghid de hrănire:

Cantitatea zilnică recomandată (g/zi): 20 - 60 gr (greutate pisică: 2-4 kg); 60 - 85 gr (greutate pisică: 4-6 kg); 85 - 115 gr (greutate pisică: 6-8 kg).
Cantitățile zilnice recomandate trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al pisicii tale și de condiția ei fizică. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Pisica adulta Purina One