OpenOpen
PURINA

PURINA ONE SENSITIVE Multipack

Purina ONE Sensitive este hrana umedă special concepută pentru pisicile cu o digestie sensibilă. Conține proteine care ajută la tolerarea hranei, probiotice care ajută la păstrarea sănătoasă a sistemului digestiv și acizi grași Omega 3 și Omega 6 care ajută la sănătatea pielii și a blănii. Hrana umedă Purina ONE Sensitive Multipack conține: - 2 plicuri - mini fileuri cu pui și morcov în sos - 2 plicuri - mini fileuri cu ton și morcov în sos și sunt fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate, fără conservanți artificiali adăugați. Experții Purina au creat gama de hrană umedă Purina ONE care oferă o nutriție completă și echilibrată, preparată din ingrediente atent selecționate și substanțe nutritive. Hrana umedă conține bucăți fragede de mini fileuri și legume în sos delicios și este ușor digerabilă datorită ingredientelor de înaltă calitate, bogate în vitamine și minerale care oferă pisicii o nutriție adaptată nevoilor specifice, în funcție de stilul de viață. Cu PURINA ONE îi poți oferi pisicii tale hrana corespunzătoare pentru o sănătate vizibilă, în prezent și în viitor!
Disponibil în următoarele gramaje: 4 x 85 gr

Conține probiotice, care ajută la păstrarea sănătoasă a sistemului digestiv

Conține probiotice, care ajută la păstrarea sănătoasă a sistemului digestiv

Proteine atent selecționate care ajută la tolerarea hranei

Proteine atent selecționate care ajută la tolerarea hranei

ingrediente și arome de înaltă calitate cu conținut bogat de proteine și gust excelent

Ingrediente și arome de înaltă calitate cu conținut bogat de proteine și gust excelent

Ingrediente:

Mini Fileuri cu Pui și Morcov în Sos: Carne și produse derivate de natură animală (din care pui 4%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește, substanțe minerale, produse derivate de natură vegetală, uleiuri și grăsimi, legume (0,6% morcov deshidratat, echivalent cu 5,4% morcov), zaharuri.

Constituenti analitici:

Umiditate: 78,0%
Proteine: 12,5%
Conținut de grăsimi: 4,0%
Cenușă brută: 2,3%
Fibre brute: 0,5%
Acizi grași Omega 3: 0,1%
Acizi grași Omega 6: 1,1%

Aditivi:

UI/kg:
Vit. A: 1080
Vit D3: 150
Vit E: 300
Mg/kg:
Sulfat de fier monohidrat: 40
Iodat de calciu anhidru: 0,59
Sulfat de cupru pentahidrat: 3,9
Sulfat de mangan monohidrat: 5,5
Sulfat de zinc monohidrat: 71,0.

Ghid de hrănire:

Pentru o pisică adultă cu greutatea medie de 4kg, hrăniţi cu 3-4 pliculețe pe zi servite în 2 mese separate la temperatura camerei. Pentru determinarea greutăţii medii la pisicile adulte s-au luat în considerare pisici cu o activitate moderată desfășurată în condiţii de temperatură normale. Aceste cantităţi sunt doar recomandări. Pentru menţinerea unei condiţii fizice ideale, trebuie ajustată cantitatea zilnică de hrană conform nivelului de activitate, condiţiei fizice şi nevoilor individuale ale pisicii. Apă proaspătă şi curată trebuie să fie în permanenţă la dispoziţie. Se recomandă ca doar același sortiment de hrană uscată și hrană umedă Purina ONE pentru pisici adulte cu digestie sensibilă sa fie utilizate împreună astfel încât pisica ta să poată avea acces la toate beneficiile sale.

Pisica adulta Purina One