OpenOpen
PURINA ONE SENSITIVE cu conținut bogat în Curcan și Orez

PURINA ONE SENSITIVE cu conținut bogat în Curcan și Orez

Pisicile sunt renumite pentru a fi mofturoase la mâncare, dar uneori acest lucru poate fi legat de o digestie sensibilă și un apetit delicat. Purina ONE Sensitive este hrana care oferă pisicii tale cu digestie sensibilă toate substanțele nutritive de care are nevoie pentru sănătate. Ingredientele de calitate pe care le folosim sunt alese pentru digerabilitatea lor. Făcută cu ingrediente delicioase pentru a stimula pofta de mâncare, hrana aceasta este bogată în curcan și orez. Reduce mirosul fecalelor cu 24%* în 14 zile şi ajută la consistenţa scaunelor datorită conţinutului său de fibre naturale. De asemenea, conține cicoare, un ingredient natural, dovedit în a reduce mirosul fecal, care menține o floră intestinală echilibrată și sprijină o digestie sănătoasă. Purina ONE BIFENSIS este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior. Creată de medicii veterinari și nutriționiștii Purina, PURINA ONE BIFENSIS Adult conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă aparare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați. *Studiu Purina
Disponibil în următoarele gramaje: 800 gr

Reduce mirosul fecalelor în 14 zile şi ajută la consistenţa scaunelor

Reduce mirosul fecalelor cu 24%* în 14 zile şi ajută la consistenţa scaunelor datorită conţinutului său de fibre naturale *Studiu Purina

Proteine atent selecționate care ajută la tolerarea hranei

Proteine atent selecționate care ajută la tolerarea hranei

Foarte digerabilă datorită ingredientelor de înaltă calitate

Foarte digerabilă datorită ingredientelor de înaltă calitate

Ingrediente:

Curcan (18%), orez (15%), porumb, gluten din făină de porumb, proteină din curcan deshidratat, concentrat proteic din mazăre, grăsime animală, făină de soia, rădăcină de cicoare deshidratată (fibre naturale 2%), substanțe minerale, digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii, ulei de pește.

Constituenti analitici:

Proteină brută: 36,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 16,0%
Cenușă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 2,0%
Acizi grași Omega 6: 2,0%

Aditivi:

UI/kg:
Vit. A: 35000
Vit D3: 1100
Vit E: 680
Mg/kg:
Vit C: 160
Taurină: 750

Ghid de hrănire:

Cantitatea zilnică recomandată (g/zi): 35 - 65 gr (greutate pisică: 2-4 kg); 65 - 95 gr (greutate pisică: 4-6 kg); 95 - 125 gr (greutate pisică: 6-8 kg).
Cantitățile zilnice recomandate trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al pisicii tale și de condiția ei fizică. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Pisica adulta Purina One