OpenOpen
PURINA ONE Junior cu Pui și Cereale Integrale

PURINA ONE Junior cu conținut bogat în Pui și Cereale Integrale

Puii de pisică se află într-o fază de creștere și dezvoltare intensă; din acest motiv, cerințele lor nutriționale sunt extrem de mari. Purina ONE Junior este o hrană special concepută pentru a răspunde nevoilor nutriționale ale puilor de pisici (de la înțărcare, până 12 luni) și ale pisicilor însărcinate sau care alăptează. Purina ONE Junior cu Bifensis conține o combinație de substanțe nutritive esențiale și DHA, un nutrient funcțional găsit în laptele matern care ajută la stimularea dezvoltării creierului și a vederii. Această hrană este făcută cu pui și cereale integrale, cu bucățele crocante care ajută la îngrijirea orală a gingiilor și dinților. Hrana Purina ONE Junior conține un nivel ridicat de proteine și minerale echilibrate care ajută la dezvoltarea masei musculare și a scheletului. Aceasta este foarte digerabilă datorită ingredientelor de înaltă calitate. Dezvoltată de medici veterinari și nutriționiști, hrana pentru pisici Purina ONE JUNIOR se bazează pe formula BIFENSIS, o formula nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.
Disponibil în următoarele gramaje: 200 gr, 800 gr

Dezvoltarea sănătoasă a funcţiilor vitale

Dezvoltarea sănătoasă a funcţiilor vitale, susţinută de profilul nutritiv adaptat etapei de creştere

Dezvoltarea sănătoasă a masei musculare și a oaselor

Dezvoltarea sănătoasă a masei musculare și a oaselor, datorită nivelului ridicat de proteine și minerale echilibrate

Digestibilitate ridicată datorită ingredientelor de înaltă calitate

Digestibilitate ridicată datorită ingredientelor de înaltă calitate

Ingrediente:

Pui (17%), proteine din carne deshidratată de pasăre, grâu integral (13%), gluten din făină de porumb, gluten din făină de grâu, grăsime animală, făină de soia, crupe de porumb, rădăcină de cicoare deshidratată, minerale, digest (cu pudră de Lactobacillus Delbruecki și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdie, ulei de pește.

Constituenti analitici:

Proteină brută: 41,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 20,0%
Cenușă brută: 8%
Fibră neprelucrată: 2,5%
DHA: 0,05%
Acizi grași Omega 6: 3,0%

Aditivi:

UI/kg:
Vit. A: 33000
Vit D3: 1000
Vit E: 460
Mg/kg:
Vit C: 140
Taurină: 780

Ghid de hrănire:

Cantitatea zilnică recomandată (g/zi): 25 - 75 gr (vârstă pisică: 6-12 săptămâni); 45-100gr (vârstă pisică: 12-26 săptămâni); 100 - 150 gr (vârstă pisică: 26-52 săptămâni). Se administrează în 2 mese sau ad libitum.
Cantitatea zilnică recomandată (g/zi): Min. 80 gr sau ad libitum (pisică însărcinată); 120-250 gr sau ad libitum (pisică care alăptează).
Această hrană trebuie introdusă la vârsta de 3 până la 4 săptămâni. Aceasta trebuie amestecată cu apă pentru a ușura procesul de hrănire. Crește cantitatea de hrană pe măsură ce pisoiul începe să mănânce mai mult și reduce cantitatea de apă adăugată atunci când pisica poate mânca singură. Fiecare pisoi este diferit, în funcție de nivelul de activitate și de starea corpului, cantitățile de hrană pot fi ajustate. Acest produs este potrivit și pentru pisici gravide sau care alăptează. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Pisica adulta Purina One