OpenOpen
PURINA ONE INDOOR Mini Fileuri cu Ton și Fasole Verde în Sos

PURINA ONE INDOOR Mini Fileuri cu Ton și Fasole Verde în Sos

Hrana umedă Purina ONE Indoor este făcută din mini fileuri cu ton și fasole verde în sos și a fost special concepută pentru pisicile adulte care locuiesc în apartament. Fibrele ajută la diminuarea ghemotoacelor de păr din stomac, vitamina E ajută la susținerea sistemului imunitar, iar proteinele ajută la păstrarea greutății optime. Experții Purina au creat gama de hrană umedă Purina ONE care oferă o nutriție completă și echilibrată, preparată din ingrediente atent selecționate și substanțe nutritive. Hrana umedă conține bucăți fragede de mini fileuri și legume în sos delicios și este ușor digerabilă datorită ingredientelor de înaltă calitate, bogate în vitamine și minerale care oferă pisicii o nutriție adaptată nevoilor în funcție de stilul de viață și nevoilor specifice. Cu PURINA ONE îi poți oferi pisicii tale hrana corespunzătoare pentru o sănătate vizibilă, în prezent și în viitor!
Disponibil în următoarele gramaje: 85 gr

Cu fibre, dovedit că elimină de două ori mai mult păr din stomac în doar 14 zile

Cu fibre, dovedit că elimină de două ori mai mult păr din stomac în doar 14 zile* *Studiu Purina

Proteinele ajută la păstrarea greutății optime și a sănătății corpului pisicii

Proteinele ajută la păstrarea greutății optime și a sănătății corpului pisicii

Ingrediente și arome de înaltă caliate cu conținut bogat de proteine și gust excelent

Ingrediente și arome de înaltă caliate cu conținut bogat de proteine și gust excelent

Ingrediente:

Carne și produse derivate de natură animală extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește (din care ton 4%), substanțe minerale, produse derivate de natură vegetală, uleiuri și grăsimi, legume (0,6% fasole verde deshidratată, echivalent cu 5,4% fasole verde), zaharuri.

Constituenti analitici:

Umiditate: 79,0%
Proteine: 12,0%
Conținut de grăsimi: 4,0%
Cenușă brută: 2,2%
Fibre brute: 1,2%

Aditivi:

UI/kg:
Vit. A: 1190
Vit D3: 166
Vit E: 270
Mg/kg:
Sulfat de fier monohidrat: 44
Iodat de calciu anhidru: 0,65
Sulfat de cupru pentahidrat: 4,3
Sulfat de mangan monohidrat: 6,1
Sulfat de zinc monohidrat: 78.

Ghid de hrănire:

Pentru o pisică adultă cu greutatea medie de 4kg, hrăniţi cu 3-4 pliculețe pe zi servite în 2 mese separate la temperatura camerei. Pentru determinarea greutăţii medii la pisicile adulte s-au luat în considerare pisici cu o activitate moderată desfășurată în condiţii de temperatură normale. Aceste cantităţi sunt doar recomandări. Pentru menţinerea unei condiţii fizice ideale, trebuie ajustată cantitatea zilnică de hrană conform nivelului de activitate, condiţiei fizice şi nevoilor individuale ale pisicii. Apă proaspătă şi curată trebuie să fie în permanenţă la dispoziţie. Se recomandă ca doar același sortiment de hrană uscată și hrană umedă Purina ONE pentru pisici adulte sa fie utilizate împreună astfel încât pisica ta să poată avea acces la toate beneficiile sale.

Pisica adulta Purina One