OpenOpen
PURINA ONE INDOOR cu Curcan și Cereale Integrale

PURINA ONE INDOOR cu conținut bogat în Curcan și Cereale Integrale

Purina ONE INDOOR cu Bifensis, hrana uscată special concepută pentru pisicile de apartament, ajută la menținerea nevoilor dietetice ale pisicii tale. Dezvoltată de medicii veterinari și nutriționiști, această hrană oferă pisicilor toate substanțele nutritive esențiale de care au nevoie la fiecare masă, inclusiv acizii grași Omega 6. Hrana pentru pisici Purina ONE Indoor cu curcan alimentează necesarul redus de energie și contribuie la reducerea formării ghemotoacelor de păr din stomac. Fibrele din această formula elimină de două ori mai mult păr din stomac în doar 14 zile*(Studiu Purina). Această hrană conține un nivel ridicat de proteine pentru o condiție fizică ideală și sănătoasă a organismului și un conținut mai scăzut de grăsimi pentru a preveni creșterea în greutate. De asemenea, conține cicoare, un ingredient natural care reduce mirosurile din litieră. Această hrană contribuie la menținerea unei microflore intestinale echilibrate pentru un sistem digestiv sănătos. Purina ONE BIFENSIS este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.
Disponibil în următoarele gramaje: 200 gr, 800 gr, 1.5 kg

Cu fibre, dovedit că elimină de două ori mai mult păr din stomac în doar 14 zile* *Studiu Purina

Cu fibre, dovedit că elimină de două ori mai mult păr din stomac în doar 14 zile* *Studiu Purina

Conține cicoare, un ingredient natural, dovedit că reduce mirosul litierei

Conține cicoare, un ingredient natural, dovedit că reduce mirosul litierei

Condiţie fizică ideală, sănătoasă, datorită raportului adaptat de proteine/grăsime

Condiţie fizică ideală, sănătoasă, datorită raportului adaptat de proteine/grăsime

Ingrediente:

Curcan (17%), proteine din carne deshidratată de pasăre, grâu integral (17%), porumb; gluten din făină de porumb, grăsime animală, făină de soia, pulpă de sfeclă deshidratată, gluten din făină de grâu, rădăcină de cicoare deshidratată (2%), minerale, digest, drojdie (1%), ulei de pește.

Constituenti analitici:

Proteină brută: 34,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 13,0%
Cenușă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 6,0%

Aditivi:

UI/kg:
Vit. A: 36960
Vit D3: 1200
Vit E: 460
Mg/kg:
Vit C: 140
Taurina: 780

Ghid de hrănire:

Cantitatea zilnică recomandată (g/zi): 35 - 65 gr (greutate pisica: 2-4 kg); 65 - 100 gr (greutate pisica: 4-6 kg); 100 - 130 gr (greutate pisica: 6-8 kg).
Cantitățile zilnice recomandate trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al pisicii tale și de condiția ei fizică. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Pisica adulta Purina One