OpenOpen
PURINA ONE Coat & Hairball cu Pui și Cereale Integrale

PURINA ONE Coat & Hairball cu conținut bogat în Pui și Cereale Integrale

Hrana uscată Purina ONE Coat & Hairball cu Bifensis a fost special creată pentru pisica ta și ajută la menținerea pielii sănătoase, blănii frumoase și la reducerea formării ghemotoacelor de păr din stomac. Purina ONE Coat & Hairball oferă niveluri adecvate de nutrienți cheie, inclusiv proteine de înaltă calitate, vitamine și grăsimi esențiale. Datorită conținutului ridicat de fibre si a unei combinatii speciale de fibre, inclusiv celuloza, ajută la diminuarea formării ghemotoacelor de păr. PURINA ONE BIFENSIS® este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior. Creată de medicii veterinari și nutriționiștii Purina, PURINA ONE BIFENSIS® Coat & Hairball conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.
Disponibil în următoarele gramaje: 800 gr

menţinerea pielii sănătoase şi a blănii lucioase

Dovedit că ajută la menţinerea pielii sănătoase şi a blănii lucioase datorită proteinelor de înaltă calitate, vitaminelor și acizilor grași esențiali

Diminuează formarea ghemotoacelor de păr

Diminuează formarea ghemotoacelor de păr datorită unei combinații speciale de fibre

Bogată în proteine de înaltă calitate și cu nutrienți cheie

Bogată în proteine de înaltă calitate și cu nutrienți cheie care limitează pierderea excesivă a părului

Ingrediente:

Pui (17%), proteine din carne deshidratată de pasăre, grâu integral (14%), porumb, făină de soia, gluten din făină de grâu, grăsime animală, pulpă de sfeclă uscată, gluten din făină de porumb, rădăcină de cicoare deshidratată, substanțe minerale, digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii, ulei de pește.

Constituenti analitici:

Proteină brută: 34,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 14,0%
Cenușă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 6%
Acizi grași Omega 3: 0,2%
Acizi grași Omega 6: 2,0%

Aditivi:

UI/kg:
Vit. A: 33500
Vit D3: 1100
Vit E: 460
Mg/kg:
Vit C: 140
Taurină: 700

Ghid de hrănire:

Cantitatea zilnică recomandată (g/zi): 35 - 70 gr (greutate pisică: 2-4 kg); 70 - 100 gr (greutate pisică: 4-6 kg); 100 - 135 gr (greutate pisică: 6-8 kg).
Cantitățile zilnice recomandate trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al pisicii tale și de condiția ei fizică. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Pisica adulta Purina One