OpenOpen
PURINA ONE ADULT cu Somon și Cereale Integrale

PURINA ONE ADULT cu conținut bogat în Somon și Cereale Integrale

Hrana uscată Purina ONE Adult a fost formulată pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor adulte (+1 an). Formula noastră oferă o nutriție completă și echilibrată care ajută la menținerea stării de sănătate. Aceasta ajută la reducerea acumulării de tartru cu până la 40%*, contribuind la menținerea sănătății orale. Ingredientele de înaltă calitate din alimentele noastre ajută absorbția nutrienților și ușurează digestia. Purina ONE BIFENSIS este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior. Ingredientele de înaltă calitate folosite în hrana de pisici adulte Purina ONE asigură o absorbție sporită a nutrienților, în timp ce mineralele și vitamina D ajută la menținerea oaselor puternice și sănătoase. Creată de medicii veterinari și nutritionistii Purina, Purina ONE BIFENSIS Adult conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă aparare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați. *Studiu Purina
Disponibil în următoarele gramaje: 200 gr, 800 gr

Reduce depunerea de tartru cu până la 40%*

Reduce depunerea de tartru cu până la 40%* *Studiu Purina

Tract urinar sănătos, susţinut de minerale echilibrate

Tract urinar sănătos, susţinut de minerale echilibrate

Absorbție mare de nutrienți, datorită ingredientelor de înaltă calitate

Absorbție mare de nutrienți, datorită ingredientelor de înaltă calitate

Ingrediente:

Somon (17%), proteine din carne deshidratată de pasăre, grâu integral (17%), porumb, făină de soia, gluten din făină de grâu, gluten din făină de porumb, grăsime animală, rădăcină de cicoare deshidratată, crupe de porumb, pulpă de sfeclă uscată, substanțe minerale, digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii.

Constituenti analitici:

Proteină brută: 34,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 14,0%
Cenușă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 2,5%
Acizi grași Omega 6: 2,0%

Aditivi:

UI/kg:
Vit. A: 33000
Vit D3: 1000
Vit E: 460
Mg/kg:
Vit C: 140
Taurină: 700

Ghid de hrănire:

Cantitatea zilnică recomandată (g/zi): 35 - 65 gr (greutate pisică: 2-4 kg); 65 - 100 gr (greutate pisică: 4-6 kg); 100 - 130 gr (greutate pisică: 6-8 kg).
Cantitățile zilnice recomandate trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al pisicii tale și de condiția ei fizică. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Pisica adulta Purina One