OpenOpen
PURINA ONE ADULT cu Pui și Cereale Integrale

PURINA ONE ADULT cu conținut bogat în Pui și Cereale Integrale

Hrana uscată Purina ONE Adult a fost creată de experții de la Purina pentru a satisface toate nevoile nutriționale ale pisicilor cu vârsta de peste 1 an. Aceasta ajută la reducerea acumulării de tartru cu până la 40%*, contribuind la promovarea sănătății orale. Ingredientele de înaltă calitate folosite ajută absorbția nutrienților și ușurează digestia. Purina ONE BIFENSIS este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior. Creată de medicii veterinari și nutriționistii Purina, Purina ONE BIFENSIS Adult conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați. Pentru a oferi pisicii tale o dietă completă și echilibrată, care să satisfacă toate nevoile lor, încearcă Purina ONE® Adult. *Studiu Purina
Disponibil în următoarele gramaje: 200 gr, 800 gr

Reduce depunerea de tartru cu până la 40%

Reduce depunerea de tartru cu până la 40%* *Studiu Purina

Tract urinar sănătos, susţinut de minerale echilibrate

Tract urinar sănătos, susţinut de minerale echilibrate

Absorbție mare de nutrienți, datorită ingredientelor de înaltă calitate

Absorbție mare de nutrienți, datorită ingredientelor de înaltă calitate

Ingrediente:

Pui (17%), proteine din carne deshidratată de pasăre, grâu integral (17%), porumb, gluten din făină de grâu, grăsime animală, gluten din făină de porumb, crupe de porumb, rădăcină de cicoare deshidratată, făină de soia, minerale, digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii.

Constituenti analitici:

Proteină brută: 34,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 14,0%
Cenușă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 2,5%
Acizi grași Omega 6: 2,0%

Aditivi:

UI/kg:
Vit. A: 33000
Vit D3: 1000
Vit E: 460
Mg/kg:
Vit C: 140
Taurină: 700

Ghid de hrănire:

Cantitatea zilnică recomandată (g/zi): 35 - 65 gr (greutate pisică: 2-4 kg); 65 - 100 gr (greutate pisică: 4-6 kg); 100 - 130 gr (greutate pisică: 6-8 kg).
Cantitățile zilnice recomandate trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al pisicii tale și de condiția ei fizică. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Pisica adulta Purina One