Purina One®

purina-one

De ce PURINA ONE®?

Gama PURINA ONE® oferă produse de înaltă calitate având formule special adaptate pentru fiecare etapă și stil de viață a pisicii. Acestea asigură pisicii nutriția de care are nevoie pentru a rămâne sănătoasă pe toată perioada vieții.

Formula PURINA ONE BIFENSIS®

Formula PURINA ONE BIFENSIS® este concepută de medicii veterinari și nutriționiștii de la Purina, pentru a te ajuta să menții sănătatea interioară și exterioară a pisicii.

Când pisica ta mănâncă Purina ONE BIFENSIS®, lactobacilii tratați termic *BIFENSIS® (L.delbrueckii și L.fermentum) și acizii grași esențiali OMEGA 6 sunt eliberați în intestine. Intestinul este cel mai lung organ imun din corp. S-a demonstrat științific că lactobacilii tratați termic BIFENSIS® stimulează sistemul imunitar din intestine pentru a secreta anticorpi. Acest lucru constituie o diferență în sănătatea interioară, ajutând la susținerea producției de anticorpi naturali în corpul pisicii.

De asemenea, formula Bifensis® conține acizi grași esențiali OMEGA 6 care sunt absorbiți în intestine și pătrund în fluxul sanguin. Acizii sunt încorporați în celulele organismului, inclusiv în celulele pielii, făcând diferența în privința sănătății pisicii tale, atât la exterior, cât și la interior, prin menținerea sănătății pielii și strălucirii blănii. OMEGA 6 este esențial pentru ca pielea să mențină o barieră puternică împotriva atacurilor mediului extern.

Poți observa o diferență vizibilă a sănătății pisicii în doar 3 săptămâni.

O blană mai lucioasă, ochi mai strălucitori și un nivel mai ridicat de energie și vitalitate sunt unele dintre diferențele vizibile în sănătatea pisicii, după hrănirea cu PURINA ONE® în doar 3 săptămâni.

Mai multe informații

Înapoi la brandurile noastre